facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volubilis

Volubilis

Info

Le Resto Volubilis fusionne avec Somar de Alep de la Syrie et devient Somar de Bruxelles. vous profiterez de deux espaces agréables, dans une atmosphère de classe et contemporaine. Cuisine Halal avec la grande spécialité syrienne.

Geschiedenis

Volubilis - Somar, une fusion naturel, l'une du Maroc antique et l'autre du Moyen Orient antique, une expérience de plus 26 ans à Bruxelles pour le 1er et de 40 ans à Alep pour le 2ème. A cause de la guerre en Syrie, le resto Somar ferme, ils se sont réfugiés chez nous en Belgique ! Aujourd'hui Somar renaît à Bruxelles, une bonne cuisine saine et légère à prix démocratique !!!! Bd Léopold 2 , 97. Molenbeek.

Adres: 97, boulevard léopold II, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: 0499486749
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: 97, boulevard léopold II
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marchica Marchica 279 meter Vertaald door Google Uitstekend visrestaurant met zeer lekkere salades....Heeft ook w...
Köfteci Tekin Köfteci Tekin 302 meter
Recensies
Super lekkere Syrische keuken. Ongelofelijk vriendelijke mensen. Niet duur, erg lekker!
Een schitterende Syrische restaurant, zeer lekker BBQ. Mooi sfeer en een zeer goede service.
Ótimo dürüm. Tempero maravilhoso e no ponto. Local agradável e bom atendimento.
Local agradável, preços bons , muito bom atendimento ....tempero no ponto....
Ik ben echt teleurgesteld, ik ben gewend om daarheen te gaan en daar vandaag goed bediend te worden, was het walgelijk tot het punt dat ik op de eerste hulp ben met hun salade die al dagen bestaat en de rest doet er niet toe. niet praten, mijn vriendin heeft armharen in haar salade, bah, ze nemen de salade met hun handen walgelijk. . de kipkotelet die vettig en rubber was.
Het is een restaurant/snackbar. Een goede plek om verschillende Syrische gerechten te proeven. Het is het proberen waard. Ze hebben ook hamburgers. Het is zowel een restaurant als een snackbar. Een leuke plek om verschillende Syrische gerechten te proeven. Het is het testen waard. Ze hebben ook hamburgers.
Beste eten en beste personeel
Erg lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Wij raden aan
Serieus ongelooflijk. De prijzen zijn erg laag, de aandacht is fantastisch, de koffie is geweldig en het eten is er in overvloed. Ze boden ons gratis digestieven en extra pitabroodjes aan. Eten voor 6 onder de 50 euro, deze plek mag je echt niet missen.
Goed vers Syrisch eten bereid door Syriërs uit Aleppo, zeer gastvrij en vriendelijk. Niet te duur, 11€ voor een geweldige mixed grill en 9€ voor een grote vegetarische schotel. Een nadeel: mensen spelen op hun telefoons, soms luid. Niet voor een romantisch diner, maar geweldig voor eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid