facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voisin - Bistro Bar

Voisin - Bistro Bar

Info

HEY,
Je suis ultra convivial,
Je suis très bien situé, en plein quartier du Châtelain,
Je t’accueille le midi et le soir!



"Je suis ultra convivial,Je suis très bien situé, en plein quartier du Châtelain,Je t’accueille le midi et le soir,J’ai une magnifique terrasse plein sud !"
Adres: Rue du Tabellion, 31, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +3222516145
Stad: Ixelles
Route: Rue du Tabellion, 31
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: DJO Bistro-bar, Voisin brussel, Bistro Nazionale, Trendy restaurant Brussel, Restaurant Frank, POZ brussel, Van der Valk Drongen Restaurant, The Bank Brussel
Recensies
Leuke voorgerechten om te delen. Goede keuze aan wijnen en voor de liefhebbers ook verscheidene cocktails. Ondanks drukte vlotte en vriendelijke bediening.Eten: 4/5
Met vier personen gaan eten. Heel vriendelijke bediening, mooi restaurant. Tweemaal werd de pasta burrata besteld, tweemaal de tonijn. Eenmaal thuis hadden beide personen die de tonijn hadden gegeten last van erge buikloop. De andere twee niet. Ik heb dit laten weten aan het restaurant, maar er wordt geen compensatie voorgesteld. Jammer. Er kan altijd iets gebeuren, maar wanneer je na een restaurantbezoek ziek bent, mag het restaurant dit volgens mij op een manier compenseren.
Prima kleine lunchgerechten en een paar lekkere Belgische bieren gedronken. Attent personeel.Eten: 5/5
Sfeervolle plek. In de bediening ging wel het een en ander mis. Zou er wel nog eens terugkomen.Eten: 5/5
De cocktails en de voorgerechten waren oké maar de hoofdgerechten waren helemaal niet lekker en werden lauw opgediend.
Doorsnee keuken. We hadden meer verwacht
Heel lekker geluncht met 8 man.
Iets leuk ontdekt!
Groep van 10 personen op reservatie. Ongeorganiseerde service bestellingen vergeten, lepels weken in de geserveerde borden. Schotel met oneetbare zalm harde en zwarte zalm zie foto. De manager wilde het te kwader trouw niet van de rekening aftrekken in plaats daarvan een gerecht of dessert voorstellen om mee te nemen. Smaak van slechte kwaliteit. Slechte prijs-kwaliteitverhouding. We raden het helemaal niet aan.
Brunch van zeer goede kwaliteit! Het personeel is erg vriendelijk en we waren van harte welkom. De brunch was erg goed. Het was een beetje koud, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de service!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Voisin - Bistro Bar. Rue du Tabellion, 31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Voisin - Bistro Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Voisin - Bistro Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Voisin - Bistro Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid