facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voices

Info

Verhoog de uitstraling van je klantenservice dankzij onze helder geschreven en mooi ingesproken telefoonbegroetingen.

Adres:
Telefoonnummer: +32475263105
Stad: Molenbeek-Saint-Jean



op zoek naar gerelateerd: Bronski Beat live, Run away, turn away 80s song, Bronski Beat - Smalltown Boy songteksten, Bronski Beat - Why, Smalltown Boy remix, Jimmy somerville smalltown boy reprise, Cry boy cry lyrics, How does it feel 80s song
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels Rent Appartment Brussels Rent Appartment 980 meter Location / Rent Bruxelles / Brussels Appartement Business / Holidays
Ecobazaar Ecobazaar 1 km Een aanrader én een dikke pluim voor Valerie! Ze nam onze groep op sleeptouw door har...
B-Sprouts B-Sprouts 1 km B-Sprouts is an international incubator and accelerator for entrepreneurs and start-u...
Enclume & Co: Brussels coworking & shooting studio Enclume & Co: Brussels coworking & shooting ... 1 km Le Coworking de l’Enclume est un espace de travail qui réunit divers métiers de l'aud...
Recensies
Een zeer vriendelijke en behulpzame man. Hij heeft voor ons de promo voor het SamsonWeb Fanforum ingesproken, dit heeft hij op een fantastische wijze gedaan! Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen!!!
Als professionele voice over is het is een plezier met Johfrah te werken. Hij reageert altijd meteen en houdt rekening met mijn evt op- en aanmerkingen. Hij is vriendelijk en -last but not least- betaalt ook vlot!
Voices.be heeft een heel ruim en divers aanbod aan kwalitatieve stemmen. De webshop is eenvoudig te gebruiken en werkt zeer vlot. Maar vooral de persoonlijke aanpak en de goede opvolging van Johfrah zorgen ervoor dat ik steeds opnieuw voor Voices.be kies. Goed bezig!
Je kunt maar één keer een goeie eerste indruk maken... Voices.be biedt een geweldig ruime keuze aan professionele stemmen en talen, met een snelle en efficiente aanpak van top-collega Johfrah. Warm aanbevolen!
Wij hadden een voicemail nodig, via de website konden wij heel makkelijk en snel een keuze maken. Super snel zaken doen! Binnen nog geen 24 uur hadden we onze voicemail al binnen. Top!
Zeer aangename samenwerking! Professioneel, integer en vooral de warme stem van Johfrah is top! We durven zonder enige twijfel en aarzeling “voices” aanbevelen voor al jullie voice-over-uitdagingen.
Met veel overgave en passie gaat Johfrah te werk. Dat zorgt niet alleen voor een prima resultaat, maar ook voor een vlotte samenwerking.
Goede communicatie , vlotte afwerking , geweldig resultaat.
heel vlotte en snelle online service ! Wil je onze Voiceover horen bel dan naar NIlorn Belgium NV buiten de kantooruren : dankjewel Johfrah!
Uitstekende samenwerking, service en eindresultaat. Johfrah was zeer behulpzaam in het toewijzen van de gepaste stem voor mijn project. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid