facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voetreflexologe Kathleen Herrebaut

Voetreflexologe Kathleen Herrebaut

Info

Reflexologie relaxeert en harmoniseert het lichaam, verhoogt het zelfgenezend organisme en de immuniteit. Dit door bewerken van reflexpunten & -zones.

Geschiedenis

Reflexologie na afspraak



"In de studio in Heusden bieden wij reflexzone -en energetische therapie aan voor de behandeling van fysieke, hormonale en psychische klachten. De behandeling is een combinatie van westerse -en Chinese reflexologie met acupressuur op de benen en de voeten. Reflexzone therapie helpt ook preventief en verbetert de algehele gezondheid en weerstand. De studio is aangesloten bij VNRT, SCAG en QITA."
Adres: Vossenstraat 2b, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0471666721
Stad: Heusden
Route: Vossenstraat 2b
Postcode: 9070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BEAU ET ZEN BEAU ET ZEN 717 meter Schoonheidsinstituut Gelaatsverzorgingen, anti-aging en huidverbetering, relax mass...
YOKE YOKE 801 meter INSCHRIJVEN voor de lessen bij S&R Rozebroeken kan per les tot de dag zelf via: http:...
GezondeR GezondeR 1 km Een natuurvoedingswinkel die gericht is op allergenenvoeding, verse producten en duur...
Wellux Wellux 102 km Gezellige en goed verzorgde wellness met eventueel de mogelijkheid om te overnachten
THE STORYBOX - Better Together THE STORYBOX - Better Together 104 km For g l o w y brides with messy hair & the perfect dress..!
BeweegCoach Heusden BeweegCoach Heusden 105 km Beweegadviescentrum
Recensies
Ik ben al diverse malen gegaan voor een heerlijke ontspanning- voetreflex massage en ga iedere keer weer helemaal zen naar huis. Een behandeling bij Mabel is een kadootje wat ik mezelf af en toe schenk. Aanrader!
Mabel heb ik leren kennen tijdens de door ons beiden gevolgde specialisatie aan de Fotovakschool. Behalve dat Mabel, en dat is zeker niet onbelangrijk, een open en gezellig mens is, acht ik haar ook in haar vakmanschap heel hoog. We hebben een paar maal samen gewerkt aan reportages en dat was heel aangenaam. De foto's die ik van haar ken getuigen van een groot vakmanschap en een intense betrokkenheid bij hetgeen ze fotografeerd.
Een bijzondere ervaring ,deze reflexzone behandeling, professioneel, betrokken en liefdevol,in een fijne sfeer en ambiance. Heeft me veel gebracht en voor herhaling vatbaar. Dankjewel Mabel. Hartegroet Ben.
Mabel maakt mooie, professionele foto's. Daarnaast is zij ook een kei in het meedenken over de inhoud en structuren van websites. Ik werk graag met haar samen.
Mabel maakt originele foto's, ze is vakkundig en flexibel en fijn om mee te werken!
Familieportret. Mooie foto's en prettige samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid