facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VOC Neteland vzw

VOC Neteland vzw

Info

Wild Dier in nood? Bel ons!
(9.00 - 20.00u, 7/7)
VOC Neteland
Langstraat 29/1
2270 Herenthout
Tel: 014/51.40.41
Reknr: BE66 9794 3630 0143


Geschiedenis

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren te Herenthout is één van de 10 erkende Vlaamse opvangcentra.
Ons doel is zieke, gewonde en jonge wilde dieren te verzorgen en na herstel terug de vrijheid te geven in de natuur. Jaarlijks worden hier meer dan 2000 hulpbehoevende dieren opgevangen.

Adres: langstraat 29, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 014/51.40.41
Stad: Herenthout
Route: langstraat 29
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vogelopvangcentrum, Dierenasiel Herenthout, Opvangcentrum egels Antwerpen, Vogelopvangcentrum in de buurt, Vogelopvangcentrum turnhout, Vogelopvangcentrum Leuven, VOC Neteland Facebook, Vrijwilliger VOC
Recensies
Een dikke schande bel voor een gekwetste duif en krijg antwoord dat ze gesloten zijn . Breng het maar en steek het maar in het opvanghuisje dan halen we het er straks of morgen wel uit . Ik zei da ik geen vervoer had en krijg antwoord vraag het dan aan buren of vrienden .ze weigerde het gekwetste dier te komen ophalen . Echt een schande ben er niet goed van .
Doen alleen maar goede werken voor onze natuur, dus niks negatiefs over te zeggen. Maar ze waren er ook gewoon heel vriendelijk.
Wij wisten niet dat er in de buurt ook een vogel opvang centra was. Wij hadden een gewone dwergvleermuis gevonden op ons terras die niet in staat leek te zijn om te vliegen. Contact opgenomen met VOC Neteland, vleermuisje binnen gebracht. Ze hebben het van ons over genomen en nadat men onze gegevens had genoteerd hebben ze ons verzekerd om ons te blijven informeren over de gezondheid van het vleermuisje. Fam. Van Neck-Lauwers. Olen.
Prachtig werk leveren ze hier. Het vogeltje onmiddellijk in ontvangst genomen en gestart aan de verzorging.
Fantastische organisatie met zeer vriendelijke vrijwilligers. De opendeurdag was zeer professioneel georganiseerd met leuks voor jong en oud. Vogelshow + activiteiten. Een zeer leuke middag gehad.
Een ganzenjong gaan afgeven en mij ineens vliegend lid gemaakt .Hart verwarmend als je ziet wat die mensen daar verwezenlijken
Als vrijwilliger van het Wildlifetaxiteam heb ik best al veel wilde dieren naar het VOC in Herenthout gebracht. Het VOC is echt heel goed en ze zijn uren en uren bezig om wilde dieren te verzorgen zodat ze terug de vrije natuur in kunne. VOC is echt een topteam die altijd klaar zullen staan om gewonde inheemse dieren opgevangen.
Aangename en professionele hulp Ik heb bewondering voor deze mensen
Vriendelijke mensen ,Goed geholpen en mooie uitleg gekregen .
Heel vriendelijk en super mooi wat ze doen voor de vogels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid