facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VMV Car Care Haaltert

VMV Car Care Haaltert

Info

Doffe lak? Waskringen? Muf interieur? Wij blazen uw lak nieuw leven in. Op een professionele manier laten wij uw voertuig opnieuw schitteren.
Dieptereiniging interieur, behandeling leder.
Waxen, coaten, simoniseren, foamreiniging, polijsten.



"Garage:onderhoud en herstellingen alle automerken. Bandencenter: advies verkoop , montage en uitbalanceren. Velgreparatie: van borduurschade tot nieuwe kleur, alles in eigen atelier. Trekhaken montagecentrum: verkoop, montage en aansluiting.! Aangepaste regeling recytyre: voor banden die NIET bij ons zijn aangekocht dient de klant zelf te zorgen voor de verwijdering v d oude banden. Deze mogen wij NIET meer terugnemen."
Adres: Kerkskenhoek 108, 9450 Haaltert
Telefoonnummer: 0491/14.71.85
Stad: Haaltert
Route: Kerkskenhoek 108
Postcode: 9450


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bandencentrale Erembodegem
Recensies
Slechte ervaring via e-mail met dit bedrijf. Ze boden aan om banden op mijn auto te monteren voor ongeveer 500 euro, maar nadat ik 3 keer had doorgevraagd, kreeg ik onduidelijke antwoorden over het exacte type banden dat gemonteerd zou worden. Uiteindelijk antwoordde het bedrijf met "laat maar...". Erg jammer, aangezien ik veel verwachtingen had vanwege de goede recensies en de nabijheid van de zaak. Ook had ik gehoopt om iets bij te leren over de verschillende soorten banden. Stuurt de eigenaar niet graag mails? Of heeft de eigenaar misschien moeite met kritische klanten?
Snelle en goede service!Services: Banden
Top service. Vakbekwame mensen.
We gaan er al een paar jaar voor bandenwissel van onze wagen en nu ook voor onderhoud. Heel makkelijk een afspraak kunnen krijgen op een heel korte termijn. 1 nadeel is dat ze minder sterk zijn in timemanagement en het er dus erg druk kan zijn. Maar de gemaakte afspraken worden nagekomen en alles is klaar tegen het afgesproken tijdstip. Ze hanteren heel correcte prijzen, zowel voor banden als onderhoud en zijn erg vriendelijk.
Perfecte service en een goede prijs! Zeeer vriendelijke mensen. Alles was mooi op tijd klaar! Vaste klant erbij!Services: Algemene reparaties en onderhoud
Heel goede service, en super vriendelijke bediening
Ben hier gekomen om 5 velgen te laten zandstralen en poederlakken. Ik had goeie dingen gelezen over deze plaats, maar ik heb spijtig genoeg een erg teleurstellende ervaring gehad. De eigenaar vertelde mij dat ze het de komende weken erg druk hadden dus dat het een maand zou duren om dit te doen. Na deze maand kwam ik langs om te horen te krijgen dat ze er een week later aan gingen beginnen. In de weken die volgden kreeg ik telkens te horen dat ze er net aan waren begonnen en dat ik de volgende week moest terugkomen. Na dit excuus al te vaak gebruikt te hebben was het veranderd in, we moeten ander type zand bestellen want we hebben geprobeert maar krijgen ze niet proper. 2 weken later ga ik nog maar eens langs en krijg ik te horen dat zijn zandverkoper in vakantie was dus dat het toch nog even kon duren. Ik moest bijna beginnen lachen toen ik deze grap hoorde, maar ik kon mij nog op tijd inhouden toen ik mij herinnerde dat mijn velgen hier al 4 maand lagen... We zijn overeengekomen dat ik ze een dag later kwam ophalen. Aan mijn velgen is niets gedaan, ze lagen zelf nog in hetzelfde schuurtje waar ik ze 4 maand geleden ben komen afleggen... Pure tijdverspilling.
Super vriendelijk en goede service prijs kwaliteit
Goede en snelle service!!
Super service en zeer vriendelijke mensen. Men wagen piepte als 1000 muizen in men motor. Zonder muizenvallen heeft men het daar goed opgelost. Nu horen men buren en katten mij niet meer thuis komen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid