facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VM-G Zink bvba

VM-G Zink bvba

Info

VM-G Zink bvba verzorgt algemene dakwerken, met een specialisatie in zinkwerken.

Geschiedenis

Algemene Zink -en Koperwerken
VM-G Zink bvba
Biezenstraat 28 - 2340 Beerse



"Zoekt u een deskundig dakdekkersbedrijf? Maak dan snel een afspraak met JG Zink BVBA in Beerse. U kunt ons inschakelen voor de reparatie van platte en hellende daken evenals het repareren van metalen daken. Wij verzorgen al uw daktimmerwerk op maat, hierbij kunt u denken aan het plaatsen van Velux dakramen, het zetten van zink, het maken van EPDM daken en het uitvoeren van algemene dakwerken. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het bekleden van gevels. Voor een dakdekkersbedrijf waar u op kunt rekenen, gaat u naar JG Zink BVBA."
Adres:
Telefoonnummer: 014612584
Stad: Beerse


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: JG Zink, Evelien Van Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jevalo Jevalo 4 km Dak- Gevel- Karweiwerken *buitenhuis *binnenhuis Meer info stuur gerust een mailtje...
Recensies
Vertaald door Google Ter plaatse aangekomen. Heel erg aardig persoon en goed ontvangen. Het bedrijf bevindt zich onderaan de straat rechts net voor de kleine rotonde en niet aan het begin van de straat zoals Google Maps zegt. Origineel Arrivé sur place. Personne très très agréable et bien reçu. La société se trouve dans le fond de la rue sur la droite juste avant le petit rond point et pas au début de la rue comme Google Maps le dis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid