facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VM Dieetpraktijk Sint-Lievens-Houtem

Info

VM Dieetpraktijk werd opgestart in 2012 door diëtiste Gwen Vermeir, en is intussen een bloeiende praktijk geworden.
Samen met u gaan we op zoek naar het ideale eet- en leefpatroon. Of u nu 20kg of 5kg kwijt wilt, iedereen, jong of oud is welkom!

Geschiedenis

Als diëtisten zijn wij er niet enkel en alleen om mensen gewicht te helpen verliezen. Ook voor specifiekere voedingsproblemen kunt u bij ons terecht.

Stond uw cholesterol of uw bloedsuiker te hoog, mag u geen gluten, melkproducten of eieren nuttigen, bent u lactose-intolerant, heeft u maag-darmklachten, nierlijden?
Voor al deze zaken kan u ook bij ons terecht.

De dag van vandaag zijn overgewicht en obesitas een steeds vaker voorkomend probleem en niet enkel bij volwassenen, ook kinderen kampen met te veel kilo's. Preventief aan uw gezondheid werken door gezond te eten en te leven heeft zijn effect door de jaren heen reeds bewezen.

Alleen is het in deze drukke tijden niet altijd makkelijk om gezond te eten. De verleidingen zijn groot, ons karakter soms zwak met als resultaat extra kilo's en een onbehaaglijk gevoel.

Niet enkel gezond eten is belangrijk, ook voldoende bewegen is de basis van een gezonder leven.

Samen met u gaan we op zoek naar het ideale eet- en leefpatroon. Of u nu 20kg of 5kg kwijt wilt, iedereen, jong of oud is welkom! Wij staan steeds klaar om u te begeleiden tijdens uw dieet en stabilisatie achteraf.

Adres: Meulemanstraat 36, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 0032496/685857
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Meulemanstraat 36
Postcode: 9520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:30
Dinsdag: 09:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holistisch diëtiste Marie-Laure Wilmotte Holistisch diëtiste Marie-Laure Wilmotte 2 km Marie Laure is een persoon die je met respect voor jou en al je problemen van aanpakk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid