facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlooienmarkt

Vlooienmarkt
Adres: Vossenplein 79, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 279 25 20
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Vossenplein
Huisnummer: 79
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 07:00–15:00
dinsdag: 07:00–15:00
woensdag: 07:00–15:00
donderdag: 07:00–15:00
vrijdag: 07:00–15:00
zaterdag: 07:00–16:00
zondag: 07:00–16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mabru Vroegmarkt Mabru Vroegmarkt 5 km De markt voor verse groenten is altijd schoon, veilig en de prijs is altijd lager dan...
Recensies
Ik was hier een paar weken geleden tegen het einde van de markt. Vergane glorie! Er was nog welgeteld 1 Brusselse marktkramer. Er werden erg dure prijzen gevraagd maar het ergste vond ik dat men heel veel meubels, dozen dvd's, dozen boeken en glaswerk dat niet verkocht was, op een hoop gooide en zelfs met opzet stuk maakte zodat daklozen of studenten het niet gratis konden meenemen en hergebruiken. Een dakloze man die 2 lege bierflesjes uit de afvalberg wou meenemen werd met dwang weggestuurd! Een paar minuten later kwam de vuilniswagen alles ophalen. Dit is geen vlooienmarkt meer maar harde business: huizen leegmaken, markt doen en wat niet verkocht is ... achterlaten. De politie kijkt van op afstand toe en laat het gebeuren. De winkeltjes in de nabijgelegen straatjes zijn wel een bezoekje waard! En de horeca op het plein heeft wel zijn authenticiteit bewaard!
Grote markt die dagelijks plaatsvindt, heel veel kraampjes met vooral spullen uit de jaren 1930-70. Eromheen allerlei cafe's om weer uit te rusten. Tip: niet met de auto komen parkeren is kansloos, ga naar halte Hallepoort en dan 5min lopen.
Als je naar Brussel gaat moet je zeker hier geweest zijn, super leuke rommelmarkt , met veel zolder verkoop , hier ligt bijvoorbeeld de kano die kuifje gebruikte in het verhaal de gebroken oor. en wat dacht je van de wereldbol waar alle reizen van kuifje op staan.
Elke dag een avontuur. De mooiste plek van Brussel met antiek en curiosa winkels in de omgeving, maar vooral... Elke dag rommelmarkt! Wees er vroeg bij. In het weekend moet je wat harder onderhandelen, dan zijn de meeste toeristen er ook.
Niet meer wat het geweest is, maar leuke markt om overheen te struinen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid