facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VLOOA architectuur

VLOOA architectuur

Info

VLOOA architectuur en ontwerp is een jong en dynamische bureau dat actief is op uiteenlopende schalen, zowel in architectuur als interieur.

Geschiedenis

VLOOA architectuur is een jong, eigenzinnig en dynamische architectenbureau dat gevestigd is in Antwerpen, maar ook actief is in de regio Brugge-Knokke en dat actief is op uiteenlopende schalen, zowel in architectuur als interieur.



"VLOOA is een veelzijdig ontwerpbureau waar projecten van elke schaal aan de orde zijn: van gebruiksvoorwerpen en meubilair tot interieurarchitectuur. Er wordt getracht om op elke vraag, via een doordacht ontwerp, een uniek antwoord te bieden. Het resultaat is een symbiose van het programma, dat de inhoud vormt, en de vorm.Neem gerust contact op voor een eerste en vrijblijvende kennismaking om samen op zoek te gaan naar een gedeelde interesse en gemeenschappelijk doel."
Adres: Wandelweg 33, 2980 Halle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032499340279
Stad: Halle
Route: Wandelweg 33
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Architect Malle, JOVDN Architecten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alpha & Omega Constructions Alpha & Omega Constructions 64 km Activités d'architecteur d'urbanisme, Decoration d'exterior-interior. De paysage et d...
Recensies
Doet niets en stuurt dan zonder schroom een factuur.
Ik werkte met de mensen Vlooa samen voor mijn bouwproject. Wat opviel is hun snelheid en de kennis van regelgeving. Het vastbijten in een project, zelfs wanneer er administratieve zaken bovenkomen na de oplevering, is een grote plus. Dit maakt het verschil tussen een project met enkel een vliegende start, en een project met ook een goed einde.
Zeer aangename samenwerking gehad met VLOOA voor onze verbouwing. Heldere communicatie en een actieve-, nauwkeurige opvolging van het project. Voor volgende projecten zullen we zeker opnieuw beroep op hen doen!
Bij de renovatie van ons huis werden wij bijgestaan door Vlooa. Van bij de start een goede en prettige samenwerking, wij hebben steeds het gevoel gehad van "zij begrijpen ons". Advies op maat, ondersteuning waar nodig. Top !
Super onprofessionele en twijfelachtige moraal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid