facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vloeren Peeters

Vloeren Peeters

Info

Vloeren Peeters is dé specialist in kwalitatieve tegels, natuursteen en parket.

Geschiedenis

Perfecte afwerking sinds 1992.
Vloeren Peeters, specialist in kwalitatieve tegels, natuursteen en parket. U wenst het unieke cachet van uw interieur dat ietsje meer te geven? U zoekt een deskundige afwerking die perfectie uitstraalt? Of mooie tegels en natuursteen die een eigen sfeer oproepen? Misschien droomt u wel van duurzaam parket dat uw woning karakter verleent? Door jarenlange ervaring, knowhow en creativiteit te bundelen, weet Vloeren Peeters als geen ander u een pasklare oplossing aan te bieden. En dit sinds 1992.

Vakmanschap op maat.
Bij Vloeren Peeters dragen we vakmanschap wel echt hoog in het vaandel. Ons team van ervaren vakmensen en onze bekwame werfleiding staan garant voor een dienstverlening op maat. Dankzij ons eigen plaatsingsdienst van meer dan 15 professionals kunt u rekenen op de allerbeste service. We verzorgen gewoonweg alles voor u tot in de perfectie. Ook in onze showroom is vakmanschap op maat troef. Onze ervaren medewerkers loodsen u graag doorheen ons ruim assortiment tegels, natuursteen, parket of laminaat. Als vakman, particulier of doe-het-zelver kunt u dus voor uw kleine en grote projecten terecht bij Vloeren Peeters.

Chapewerken.
W&T Chape bvba is een firma gespecialiseerd in chapewerken die staat voor een perfecte uitvoering. U kiest er zelf voor om uw chapewerken afzonderlijk aan W&T Chape bvba toe te vertrouwen. Ofwel doet u ook een beroep op Vloeren Peeters bvba om heel uw vloerproject tot in de details te verzorgen. 2 vakbekwame bedrijven en slechts 1 aanspreekpunt. Makkelijker kan het toch niet?

Adres: Zagerijstraat 26-28, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011/87 23 83
Stad: Zolder
Route: Zagerijstraat 26-28
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tijdloze vloeren, Terrastegels plaatsers, Natuursteen vloeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CALUX tegels CALUX tegels 4 km Prachtige voordelige tegels. Veel keuze. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. wa...
Recensies
Mooie showroom maar werden niet zo vlot geholpen. Dit vonden we spijtig.
Heel warme en unieke tegels. Veronique is heel aangenaam, openhartig en ongedwongen. Haar hulp en begeleiding is zeer eerlijk en persoonlijk. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een aparte vloer met klasse.
Geweldige service, klantvriendelijkheid en opvolging van begin tot einde!
Unieke toonzaal met goede begeleiding bij de keuze. Plaatsing door mannen die hun vak kennen.
Mooie toonzaal, alles heel tof en mooi gepresenteerd. Wel heel prijzig. Voor 't zelfde materiaal kwam 't ong. 750 euro goedkoper bij artimar. Dit vind ik echt spijtig.
Goede en degelijke uitleg.
Prachtige zaak
Top keuze aan tegels
Vriendelijk personeel
Mooie showroom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid