facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlimmershof

Vlimmershof

Info

In onze gezellige taverne kan u terecht voor ontbijtformules, een heerlijke lunch of lekker diner. Elke dag bieden wij u ook een dagmenu of suggestie aan.

Adres: Antwerpseweg 244, 2340 Vlimmeren, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033120137
Stad: Vlimmeren
Route: Antwerpseweg 244
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Dancing Vlimmershof openingsuren, Brouwershuis Begijnendijk, Vlimmershof oudjaar
Recensies
Heerlijk eten leuke sfeer die wij aanbevelen
We zullen dit schitterende hotel restaurant helaas gaan missen. Volgens ons het enige in zijn soort hier in de buurt. Altijd heerlijk eten en super vriendelijk personeel.Locatie: 5/5
Hebben hier wekelijks zondags een muziekbandje om te dansen. Hebben ook een voortreffelijke keuken nl. hun hamburger Vlimmershof is zeer lekker, alsook hun steak met champignonsaus
Heerlijk eten aan een fijn prijsje. Zowel buiten als binnen is het aangenaam zitten. Rustig gelegen, veel parking en ook de bussen stoppen voor de deur.
vuile kamers, vervallen bouw, veel oost-Europese types die 'snachts in de gangen roepen, muziek luisteren en drugs gebruiken,.er is ingebroken in mijn kamer, alcoholistische eigenaars vonden het niet nodig om mij die nacht een andere kamer aan te bieden ondanks het slot geforceerd was en ik niet meer binnen kon, geld en andere kleine spullen gestolen. Kansloze situatie daar.
Goed gelegen hotel , restaurant , vergader - en feestzalen complex met ruime parking. Regelmatige organisatie van dansgelegenheid met orkestje dat zorgt voor sfeer en ambiance. Prettig aldaar te vertoeven. Vriendelijke service en eerlijke prijzen. Aanrader.
Heel lekker eten! Heel vriendelijke bediening en heel gezellig tafelen. Zowel buiten als binnen is er ruim voldoende plaats! Mooi buitenterras om gezellig iets te drinken.
Heel druk om te dansen. De ruimte is te warm. Iets van verkoeling zou fijn zijn. Toch wel gezellig. De Tapas was lekker en zeker verzorgd. Een aanrader.
Beste plaats om te dansen er zijn niet veel dancings meer
Totaly top @#!goede ontvangst. Prijs kwaliteit kan het niet beter.goeie service.schone kamers every day.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid