facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlierhof, 't

Info

Arrêtons le temps dans le cadre unique et reposant du "Vlierhof" pour y apprécier de nombreux délices et suggestions de qualité à toute heure du jour. Et ce, avec un clin d'oeil particulier à la touche douceur l'après-midi en terrasse.

Geschiedenis

Arrêtons le temps dans le cadre unique et reposant du "Vlierhof" pour y apprécier de nombreux délices et suggestions de qualité à toute heure du jour. Et ce, avec un clin d'oeil particulier à la touche douceur l'après-midi en terrasse.

Adres: Paul Delvauxlaan 42 , Koksijde 8670, BE
Telefoonnummer: 058 52 42 96
eb.tenyks@fohreilvteh
Stad: Koksijde
Route: Paul Delvauxlaan 42
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: t vlierhof openingstijden, t vlierhof hasseltsestraat 57a 3740 bilzen belgië, 't vlierhof, hasseltsestraat, bilzen, restaurant bilzen, vlierhof vliermaal, restaurant hoeselt, het vlierhof koksijde, de vlierhof kleve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison de la mer Maison de la mer 1 km Zeker niet aan te raden. Buiten een mooie inrichting is er weinig positiefs te zeggen...
Resto Real Resto Real 2 km Ik heb hier een steak geeten en vond het heel lekker de juiste bakwijze heerlijke pep...
Mozart Mozart 2 km Uitstekend. Filet steak ook medium gebakken zoals gevraagd. Frieten zoals het hoort. ...
Il Giardino Il Giardino 2 km Geweldige mojito Strawberry! ;
L' Orchidée L' Orchidée 2 km Lekker eten en héél vriendelijke bediening!
Recensies
Een van onze favoriete plaatsjes, lekkere gerechten door goeie chef, gezellig terras , diervriendelijk , eerlijke prijzen . Wel kijken vooraf of er plaats is .
Lekkere mosselen met look-roomsaus. Frietjes ook op basis van vers gesneden aardappelen, 2 keer gebakken zoals je zelf doet. Aangename plek met attente bediening!
Het mooiste terras van Koksijde. Een prachtige plaats om rustig te genieten van artisanale gerechten met vriendelijke bediening.
Gezellig terras naast het Paul Delvaux museum.
Ik weet niets van de andere beoordelingen, maar ik vond het personeel erg vriendelijk, en de kaaskroketten, hoewel boven gemiddeld qua prijs, waren uitstekend en de prijs waard. Voor de kaaskroketten zou ik aanraden om er maar 1 te nemen en niet 2 of 3 omdat de prijs verdubbelt en je nog maar 1 kroket krijgt, en niet meer brood of salade.
Vermijd ten koste van alles! Onze slechtste eetervaring ooit. 75 minuten wachten alvorens te worden geserveerd voor een zeer eenvoudige salade. Eigenaar schreeuwde en schold ons uit toen we klaagden. Dit alles in het bijzijn van ons kind dat werd geterroriseerd. Geen verontschuldiging, niets. Ze zouden zich moeten schamen. Het museum is geweldig, maar laat je niet verleiden door de binnenplaats van dit restaurant. Ze kunnen hun werk niet aan en moeten zo snel mogelijk sluiten.
Geweldige ervaring voor een primeur. Echt geweldige geitenkaassalade en uitstekende knoflookroommosselen met uitstekende friet
Zeer slechte service en slecht eten. We waren er met 6 voor de lunch en hadden een heel slechte ervaring. Het museum is interessant, maar vermijd beter het café ernaast. Vooral de eigenaar van het restaurant is onaangenaam ??
Heerlijke huisgemaakte garnaalkroketten, Amerikaanse frietjes en Brusselse wafels op bestelling... Uitstekend adres in de rust van een tuin... Aanrader!
Goed eten . Zeer gastvrij. Een geweldige omgeving. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid