facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vliegenraam Expert

Vliegenraam Expert

Info

Onze specialiteit is het leveren en vakkundig plaatsen van vliegenramen, vliegendeuren,
schuifvliegendeuren en plissé deuren in alle mogelijke RAL-kleuren

Geschiedenis

Welkom bij de vliegenraam expert
Al die lastige vliegen en zoemende muggen beu? Dan is de Vliegenraamexpert de vakman die u zoekt! Wij zijn specialist in het leveren en vakkundig plaatsen van diverse horren, vliegenramen en vliegendeuren. Dankzij onze hoogkwalitatieve materialen van Belgische makelij kunnen we u een lange levensduur en een hoog gebruiksgenot garanderen. We komen ter plekke - in heel Vlaanderen - opmeten en maken een oplossing op maat van uw woning. Al onze producten worden in ons eigen atelier geproduceerd en zijn beschikbaar in tal van formaten en RAL-kleuren. Geef lastige insecten geen kans en neem vrijblijvend contact op met de Vliegenraamexpert!

Adres: Tuinwijk 121, 2840 Rumst
Telefoonnummer: 038889580
Stad: Rumst
Route: Tuinwijk 121
Postcode: 2840



op zoek naar gerelateerd: Vliegenraam herstellen prijs, Vliegenramen voor schuiframen, Vliegenramen Antwerpen, Vliegenraam systemen, Vliegenraam kopen, Alternatief vliegenraam, Vliegenramen Limburg, Vliegenramen Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Betca Betca 431 meter Momenteeel bezig met de tribunes van den Bosuil..Marc Van Campenhout is ook actief bi...
Mastervending Mastervending 2 km Deze namiddag het telefoonnummer opgebeld van de persoon die volgens de website het s...
LEXIMMO LEXIMMO 3 km Zeer goed kantoor waar gemaakte afspraken en wensen van de klant met professionele k...
GroLa BVBA grond- en infrastructuurwerken GroLa BVBA grond- en infrastructuurwerken 3 km Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
Aannemingen Vinck bvba Aannemingen Vinck bvba 4 km Grond- & Afbraakwerken Infrastructuurwerken Containerverhuur
Recensies
Na verbouwingen hadden we een nieuwe vliegendeur nodig. We hebben zeer snel een offerte gekregen van VliegenraamExpert. Bij een bezoek aan hun showroom hebben we ons kunnen overtuigen van de kwaliteit van hun systemen. Alles is nauwkeurig opgemeten en binnen 4 à 6 weken komen ze de vliegendeur plaatsen. Ik heb er alle vertrouwen in.
de kleine aanpassing die vereist was aan het vliegenraam is al geschiedt en wordt reeds morgen geleverd en geplaatst. Top service !
Heel vlotte service , een eerlijk familiebedrijf die hun vliegenramen met veel zorg plaatsen. Geen gedoe met offertes afdrukken en terug sturen, dit kan allemaal online. Heel vlot bereikbaar. Ook de service achteraf is top. Voor vliegenramen moet je hier zijn!
Niet twijfelen! Fantastische service. Ook bij problemen na garantie werden we super goed verder geholpen. De mannen kennen hun job! Wij zijn tevreden klanten.
Super service! Klein probleempje 2 jaar na plaatsing en zeer snel langs gekomen en opgelost. Altijd heel vriendelijk en behulpzaam: echt een aanrader!
Op basis van geleverde informatie worden 2 offertes gemaakt: een goedkope en een dure. Wanneer je vervolgens kiest voor de goedkopere versie laat men doodleuk weten geen interesse te hebben om te komen opmeten!!! Blijkbaar houdt Mr.Gobien graag mensen aan het lijntje! TE MIJDEN!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid