facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaemynck Vastgoedmanagement

Vlaemynck Vastgoedmanagement
"Vlaemynck Vastgoed staat als een huis. Twintig jaar al bouwen wij zorgvuldig aan onze kennis, knowhow en expertise. Het maakt van ons kantoor een excellente vastgoedpartner, waar kopers, verkopers, huurders en verhuurders altijd welkom zijn.Wenst u uw woning, appartement te verkopen? Bent u op huizenjacht en ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u projectontwikkelaar en wenst u de meest optimale ondersteuning voor de commercialisatie van uw project.Vlaemynck, uw slimme keuze in vastgoed!"
Adres: Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 051 40 40 10
Stad: Tielt
Route: Sint-Janstraat 185
Postcode: 8700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Vlaemynck Veurne, Immo Vlaemynck Te huur, Vlaemynck Nieuwpoort, Immo Vlaemynck Poperinge, Immo Vlaemynck te koop Meulebeke, Immo Vlaemynck Te koop Koksijde, Immo Vlaemynck te koop Nieuwpoort, Vlaemynck Waregem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Madou Vastgoed Madou Vastgoed 995 meter Alles vlot en duidelijk, geen poespas zoals sommige makelaars zich aan bezigen. Kan a...
ERA Lafaut ERA Lafaut 1 km Heel viendelijk, bekwaam, enthousiast, geïnteresseerd, behulpzaam, niets is hen tevee...
ARK Vastgoed ARK Vastgoed 1 km Zeer vriendelijke mensen.
ERA Janssens & Janssens ERA Janssens & Janssens 111 km Veel informatie gekregen , vriendelijke mensen
Recensies
Matthias Viaene bij immo Vlaemynck heeft de aankoop van een nieuw appartement en de verkoop van mijn eigendom heel professioneel begeleid. Hij is heel correct in het geven van informatie. Het is een makelaar die leeft voor zijn vak en die zijn klanten graag verderhelpt. Bedankt voor de zeer vlotte opvolging en geweldige service.
Een vlotte en vlugge verkoop . Alles is eerlijk en correct verlopen . De vriendelijke omgang met de verkopers was super . Bedankt Francis .
De aankoop van onze nieuwbouw woning ging heel vlot dankzij het super team van Vlaemynck. Dank jullie wel!
Michelle was altijd zeer vriendelijk, geduldig en heeft ons goed geholpen & begeleid. Communicatie was vlot en duidelijk! Bedankt Michelle!
Een gedreven team staat steeds voor je klaar! Alsook kan je steeds rekenen op professioneel advies.
Verhuur en verkoop
Professioneel en klantvriendelijk team
Klantgericht & zeer gedreven.
Steeds bereikbaar, met kennis van zaken een goed advies en antwoord op onze vragen. Kortom zeer tevreden over dit kantoor en zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid