facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaamse Veehandelaars & Vleesproducenten - VVV

Vlaamse Veehandelaars & Vleesproducenten - VVV

Info

Onze leden vertegenwoordigen de professionele veehandel en veehouderij. Wij betekenen een noodzakelijke schakel tussen levend vee en vlees.

Geschiedenis

Het Vlaamse verbond voor veehandelaars & vleesproducenten probeert ten eerste de belangen te verdedigen van alle professionele operatoren. Dit vooral door ze te informeren en te vertegenwoordigen.

Ook beseft het verbond dat export essentieel is voor de sector. Om de handelaars en producenten te ondersteunen gaan we steeds op zoek naar nieuwe afzetgebieden en proberen we de producenten en handelaars te promoten waar mogelijk.

Adres: Sint Pietersplein 1, 1755 Gooik
Telefoonnummer: +32496256446
Stad: Gooik
Route: Sint Pietersplein 1
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: West-Vlaams rood rund te koop, FEBEV, Vleesindustrie België, Holstein dekstier te koop, Brown Swiss te koop, Vaarzen te koop belgie, Jongvee te koop, Maine Anjou runderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid