facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaamse Overheid Herman Teirlinckgebouw

Vlaamse Overheid Herman Teirlinckgebouw
Adres: Havenlaan 88, 1000 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 553 20 00
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Havenlaan
Huisnummer: 88
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 07:00–20:00
dinsdag: 07:00–20:00
woensdag: 07:00–20:00
donderdag: 07:00–20:00
vrijdag: 07:00–20:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Beste kantoor gebouw in België en omstreken op verschillende vlakken. Kom zeker eens langs!
Één heel knap gebouw, mooi aangekleed met een open gevoel, ruime en veel vergaderzaaltjes en werkplekkennLijkt me een heel fijne werkomgeving en op wandelafstand van het station Brussel noord
Gebouw waar ik drie jaar lang bewaking gedaan heb. Tof, aangenaam gebouw om in te werken. Personeel waar ik veel vrienden aan heb overgehouden. Was een prachtige tijd daar te werken!
Mooi gebouw maar niet vriendelijk voor mensen die niet goed te been zijn. De liften zijn enkel toegankelijk met een badge die je niet krijgt ook al werk je zelfs voor de Vlaamse overheid.nBestel vooral geen broodjes op voorhand. Ze worden 's morgens gemaakt en tot de middag in een vrieskast bewaard. Ijskoud en klef.
Wijs, ruim en milieuvriendelijk gebouw. Binnen is het aangenaam vertoeven in de binnentuin. Koffie en ‘s middags broodjes zijn verkrijgbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid