facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivaldis Interim Hasselt

Info

Ons doel? De "perfect match" realiseren tussen uitzendkrachten, medewerkers en ondernemers.

Geschiedenis

De zoektocht naar een job komt op verschillende momenten in het leven. De eerste job tijdens of na je studies. Een volgende stap in je loopbaan. Een nieuwe start na een tijdje uit de running te zijn geweest. Of gewoon de job die je eigenlijk altijd al wilde.

Op die momenten wil Vivaldis je graag leren kennen. In Vlaanderen en daarbuiten zijn er ondertussen al bijna 50 Vivaldis interimkantoren met uitzendconsulenten die samen met jou je volgende stappen uitstippelen. Dat doet Vivaldis net iets anders dan de anderen. Persoonlijk, warm, haast familiaal. Maar ook professioneel, over de hele lijn.

Wat doen wij? We brengen je kennis en capaciteiten in kaart. We voeren selectiegesprekken. We testen je indien nodig. We maken je wegwijs in de markt. We stellen je voor aan de juiste werkgever. We zorgen ervoor dat al het papierwerk in orde is. En ondertussen kijken we uit naar je eventuele volgende job.

Allemaal zaken die we met veel aandacht doen. Om de eenvoudige reden dat jij pas optimaal functioneert als je je goed voelt in je professioneel vel. Het is dan ook geen toeval dat steeds meer werkgevers voor Vivaldis kiezen. Elke dag brengen zij nieuwe vacatures aan. Check it out!

Adres: Molenpoort 10/4, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011 33 37 50
Stad: Hasselt
Route: Molenpoort 10/4
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vivaldis vacatures, Actief Interim Hasselt, Interim jobs, Interimkantoor Hasselt, Vivaldis Geel, Vivaldis Lummen, Vivaldis Construct, Vivaldis Genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cartesio Cartesio 307 meter Absolute afrader, teveel moeite om te reageren op een simpele mail.
Itzu Jobs Itzu Jobs 367 meter ITZU Jobs
Jobmatch Hasselt Jobmatch Hasselt 4 km Administratief 0/10
Umani Agency Umani Agency 7 km Stop thinking in terms of human capital and start acting in terms of capital humans.
Recensies
Geen onderlinge communicatie en bellen je dan tot 10 keer toe op 1 dag voor gewoon hetzelfde!!!!!!!!
Kijken recht in je ogen alsof ze veel gaan doen maar ze doen niks anders dan beloven. Bellen nooit terug, zelfs niet wanneer je niet word verwacht. Alé lekker de mensen bezighouden en niks vinden. Wat doen jullie eigenlijk in dat kantoorke ?
slechte hulp al maanden wacht ik op iets maar ik zal maar beter bij een andere interim werken want ik ben al zo lang ant mailen voor werk maar toch komt er na maanden nog altijd niks uit dus zo bekwaam zijn ze dan niet echt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid