facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vivaldis Construct Aarschot

Info

De bouw. Een wereld apart. Dus ook een aparte divisie bij Vivaldis. Wil je snel aan de slag op de werf die je past, dan weet je waarheen: Construct.

Geschiedenis

Jobs & vacatures in de bouw

Je steekt graag je handen uit de mouwen op een werf waar het prettig werken is. De consulenten van Vivaldis Construct zoeken samen met jou naar de beste job. Je hebt ook geen administratieve rompslomp want wij regelen al het papierwerk.

We helpen je verder als je een nieuwe carrière in de bouw wil starten, of al jaren ervaring hebt opgebouwd. We hebben vacatures voor kortere opdrachten of vaste jobs.

Adres: Grote Markt 16, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: +3216698814
Stad: Aarschot
Route: Grote Markt 16
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vivaldis Vacatures, Vivaldis Lier, Vivaldis tienen, Vivaldis Herentals, Vivaldis Lummen, Vivaldis Geel, Vivaldis Genk, Vivaldis Asse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TRIXXO Jobs TRIXXO Jobs 51 meter "Op zoek naar jouw droomjob? Dan ben je bij uitzendkantoor TRIXXO Jobs Aarschot ...
Recensies
Ik werd hier snel en vlot verder geholpen op een vriendelijke manier. Ik had sneller dan verwacht een job! Zeker aan te raden voor iedereen die een job zoekt in de bouw sector.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid