facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viva La Pizza

Viva La Pizza
"Sur place 24cv, à emporter & livraison"
Adres: Rue de Mons 147 , Hornu 7301, BE
Telefoonnummer: 065 97 57 05
Stad: Hornu
Route: Rue de Mons 147
Postcode: 7301


Openingstijden

Maandag: 11:30-14:00
Maandag: 17:30-22:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 11:30-14:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 17:30-23:00


op zoek naar gerelateerd: viva la pizza apenheul, pizza op locatie gelderland, pizza op je feest, mobiele pizzabakker gelderland, pizza bakken op locatie, mobiele pizzabakker aan huis, pizza op locatie apeldoorn, pizza op locatie brabant
Recensies
Super lekkere pizza’s en pasta! Een plaats om te genieten met je gezin en lekker te eten, je proeft dat alles vers is kortom overheerlijk
De keuken is zeer goed. We hebben al vele malen zonder problemen besteld. Bij onze laatste bestelling vond ik echter een scherp stuk plastic in mijn schaal en prikte mijn tong... Ik denk dat het belangrijk is dat je dit weet om te voorkomen dat je iemand naar de noodsituatie stuurt :- Ik herhaal dat dit op geen enkele manier afbreuk doet van de kwaliteit van uw kookkunsten en dat ik gewoon wil terugkomen op dit incident dat dramatischer had kunnen zijn.
In de top ! De keuken is heerlijk, het personeel supervriendelijk en de sfeer warm? Waar voor je geld meer dan correct! Het menusysteem is echt niet slecht!
Eerste keer voor mij en het is gewoon een killer Het deeg heeft een dalende smaak De pasta is erg goed gekookt De verdiensten van verse kerstomaatjes die smelten in je mond
Het eten is uitstekend! Met verse en kwalitatieve ingrediënten. We eten heel goed, de gerechten zijn stevig en genereus. Het eten is heerlijk en vol van smaak. Mijn aanbeveling is de escalope de Pietro, het is uitstekend! De pizza's behoren tot de beste. Het personeel is erg vriendelijk! Ze hebben meermaals hun best gedaan om ook zonder reservering en ondanks de drukte toch een plekje voor ons te vinden. De sfeer is aangenaam, intiem en zeer schoon. De kamer is een beetje klein, maar dat is oké. Ik maak deze opmerking vooral omdat het de plaats in het weekend snel volzet, dus ik raad aan om te boeken. We komen altijd terug naar Viva la pizza omdat we er dol op zijn! Dit is een van onze favoriete Italiaanse restaurants!
Stevig en heel goed! Ik raad aan !
Het is een echt schandaal, het is de 3e keer dat we bezorging hebben besteld en deze keer was het te veel. 2.30 uur wachten, toen we belden kregen we een vertraging van 30 minuten voordat we werden afgeleverd, er is nog 1 uur verstreken. En als klap op de vuurpijl kwamen de pizza's lauw aan. Zeer slechte ervaring, ik raad het niet meer aan, tenzij je je avond wilt doorbrengen met wachten op je maaltijd. Aaah en het kleine commerciële gebaar: 1 gratis pizza bij aankoop van 1 pizza de volgende keer... Bedankt maar nee bedankt.
Bestelling geplaatst op Take away .. bestelling om 19:40 uur ontvangen om 21:35 uur Schnitzel met pasta zeer slecht geserveerd, droog sausje.. weinig pasta voor de prijs.
Ik raad dit restaurant aan, je kunt er eten of meenemen. Houd er rekening mee dat het aantal tafels ter plaatse beperkt is, dus het is beter om te reserveren. Op de kaart staat een ruime keuze aan pizza en voor pasta en schnitzels zijn dit de basics. Het was goed en redelijk geprijsd. Perfect als je lui bent om te koken! Om te parkeren is er een parkeerplaats tegenover.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid