facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viva Brussels Free Tour

Viva Brussels Free Tour
"Estamos orgullosos de ofrecerle el Auténtico recorrido a pie gratuito del centro de la ciudad de Bruselas. En nuestro recorrido compartiremos con ustedes la historia, los secretos, las leyendas urbanas y los misterios ocultos de la ciudad, combinados con datos divertidos e interesantes sobre Bélgica a lo largo del tiempo. El recorrido le dará una descripción perfecta de la magnífica ciudad de Bruselas y sus puntos destacados, junto con un montón de consejos locales y recomendaciones."
Adres: Grand Place 100 Place de Saint Antoine 23 , Brussel 1000, BE
Stad: Brussel
Route: Grand Place 100
Huisnummer: Place de Saint Antoine 23
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00-12:00
Maandag: 13:30-15:30
Dinsdag: 10:00-12:00
Dinsdag: 13:30-15:30
Woensdag: 10:00-12:00
Woensdag: 13:30-15:30
Donderdag: 10:00-12:00


op zoek naar gerelateerd: Tell me about Brussels, Global Enterprises tours
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Geweldig in elk aspect. Gidsen vriendelijk en grappig. Rondleidingen waren fascinerend. Bus was comfortabel met airconditioning en WiFi.
Wanda was een coole meid en vriendelijke gids. Ze nam ons mee langs een paar coole chocoladewinkels om wat Belgische lekkernijen te kopen. We ontmoetten elkaar allemaal op het Grand Palace-plein in het midden van de stad, dat er indrukwekkend uitziet. De hele tour duurde ongeveer 2 uur. De gidsen werken met tips, dus wees niet kreupel en denk dat het "gratis" is en geef ze niets.
Complete Tour, interessant, de man is erg leuk en hoewel lang, het is fantastisch, want Brussel is zo, fantastisch en prachtig.
Rond 13.30 uur deelgenomen aan een rondleiding en was aangenaam verrast over hoe warm en gepassioneerd onze gids Walid was. Hij zorgde ervoor dat we strategische stops maakten uit de zomerzon en gaf ons meer dan welke betaalde tour dan ook waar ik aan heb deelgenomen. De tour duurde ongeveer 2 uur, veel beter dan zelf rondlopen, omdat de tour een achtergrond geeft van de geschiedenis van Brussel en hoe elk monument sluit er bij aan. 10/10 zou aanbevelen.
We hadden een geweldige rondleiding, onze gids Rodrigo was echt deskundig en informatief. Hij wist zoveel over zowel de geschiedenis als de cultuur van deze internationale stad. De interessante inhoud werd besprenkeld met grappige, luchtige grappen. Ik zou deze rondreis aan iedereen aanbevelen. Het tempo was goed en Rodrigo had een aantal geweldige aanbevelingen voor plaatsen om te eten, drinken en bezoeken. Ik ga zeker vrienden en familie vertellen dat ze dezelfde tour moeten maken als ze Brussel bezoeken.
De tour was zeer informatief en leuk! Het was de perfecte hoeveelheid tijd en onze gids David was absoluut fantastisch! Hij gaf ons een aantal aanbevelingen en we hebben er twee uitgecheckt die allebei geweldig waren. Hij is zeer deskundig en maakte de tour erg vermakelijk en boeiend. Absoluut een aanrader als je in Brussel bent.
Ik heb veel van die "gratis" tours over de hele wereld gedaan, soms teleurstellend - maar ik moet zeggen dat deze met Viva 100% lokale Belgische organisatie! echt een leuke verrassing was! In eerste instantie was ik niet echt enthousiast over Brussel, maar hun gidsen we hebben 2 van de 3 tours gedaan die ze aanbieden maakten het echt spannend, grappig en superinteressant! Zorg ervoor dat je als eerste op hun tour gaat als je in Brussel aankomt, het zal je veel tijd besparen in deze dichtbevolkte stad, en ook geld besparen met hun waardevolle fooien - daarom vonden we dat ze de genereuze bijdrage die we hebben meer dan verdiend gaf uiteindelijk! Nogmaals bedankt!
David was vandaag onze gids op deze super informatieve en leuke wandeling rond de Grote Markt van Brussel en omgeving. Hij was behoorlijk deskundig en heeft fantastisch werk geleverd door de geschiedenis van dit gebied op een herkenbare en charmante manier uit te leggen. Hij stond heel open voor opmerkingen en vragen en hield onze kleine groep van 8 betrokken tijdens de 2. 5 wandeltocht. Erg blij dat ik deze tour heb gekozen!
We besloten om de tour van 10.00 uur te doen. We hadden Wanda als onze gids. Het was gemakkelijk om haar met de oranje paraplu in Grand Palace te vinden. De rondleiding was fenomenaal. Het gaf ons de hoogtepunten van Brussel en heeft ons zoveel geleerd. Ik was verbaasd dat het gratis was! Dus de moeite waard.
We hebben een geweldige tour gehad met Ivonne! Ze was super deskundig en leuk om mee door Brussel te lopen. We hebben zoveel over de stad geleerd dat we nooit zouden hebben geweten zonder op tournee te gaan. Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid