facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitelotte

Adres: Den Beer 4 , Zevergem 9840, BE
Telefoonnummer: 09 231 61 61
Stad: Zevergem
Route: Den Beer 4
Postcode: 9840



op zoek naar gerelateerd: Gault millau De Pinte, Lunch De Pinte, Tearoom De Pinte, Big Ben De Pinte, Wat te doen in De Pinte, Ponthoeve Zevergem openingsuren, Openingsuren Klooster De Pinte, Brasserie Soda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Zeer lekker gegeten. De allergie op voorhand gemeld en prima alternatieven gekregen. De bediening is ook zeer huiselijk. Geen haute cuisine à la sterrenrestaurant maar daarom zeker niet minder lekker of minder aangenaam. Kort samengevat een aanrader voor wie graag lekker eet!
zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer-kok. Lekkere gerechtenEten: 5/5
De kok is een discipel van Escoffier en dat proef je. Geweldig lekkere Franse keuken. De roodpootpatrijs is zo veel lekkerder dan fazant en ik hou al zo van fazant. Een ontdekking. Heel non nonsens bediening van de gastvrouw. En dan weet je het : hier kom ik terug.
Dit restaurant is zeker een aanraderEten: 5/5
Gezellig ingericht restaurant met super bediening en fantastische keuken . Huiselijke sfeer
Fantastische ervaring. Een intiem restaurant met persoonlijke bediening door de kok en zijn vrouw. Met aandacht voor de regels van de etiquette, geen overdreven porties, en alles voor een faire prijs.
Vriendelijke ontvangst. Gezellig kader. Lekker eten aan een betaalbare prijs.
Geen aanrader .super kleine porties .veel te duur .en het vlees was zuur .had al slecht voorgevoel want we zaten er alleen .120 euro in de vuilbak schandalig !!!
Super lekker. Perfecte bediening. Zeker een aanrader.
Perfecte keuken Zalige bedie''ning
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid