facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitalogi

Vitalogi

Info

Vitalogi promoot een holistische aanpak voor een gezonde levensstijl. Gezondheidscoach Audrey Witteboon deelt haar ervaring en kennis hoe dit te bekomen.



"Ik ben een holistische therapeut. Ik geloof in het behandelen van de hele mens: lichaam, geest en ziel. Ik werk met verschillende technieken en methodes om mijn cliënten te helpen bij het vinden van innerlijke rust en evenwicht. Ik ben er om te luisteren en te begeleiden op hun pad naar gezondheid en welzijn."
Adres: 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 0477497290
Stad: Ekeren
Postcode: 2180


Recensies
Wat een fijne ervaring!!! Fantastisch leerzame coaching gevolgd. Wat je van jezelf leert in de omgang met deze prachtige paarden is wel opmerkelijk. Natuurlijk begeleid door Audrey. Zeker een aanrader als je worstelt met onzekerheid en zelfvertrouwen.
Audrey is een enthousiaste, lieve en krachtige vrouw. Ze doet bij ons in het schoonheidsinstituut de workshop adem-en ijsbadtherapie en ze doet dit supergoed! Eerst de ademhalingsoefening met meditatie en dan het ijsbad. Ze begeleidt je heel goed en zoals bij een bevalling luister je aandachtig naar haar stem tot je je ademhaling zelf onder controle hebt. De begeleiding is op zo'n moment heel belangrijk. Audrey, bedankt om ons erdoor te praten, zodat we dit kunnen! Nadien heb je een euforisch gevoel en voel je je heel krachtig!
Audrey een zeer aangename vrouw, de eerste ontmoeting heeft ons zeer goed begeleid op mijn eerste adem- en koudetherapie workshop.
Dankjewel Audrey voor de unieke ervaring met de paarden. Het heeft me geleerd hoe groepen met respect en in harmonie te benaderen, een 'kudde' te betreden zonder te raken aan de eigenheid ervan. Dankjewel daarvoor!
Audrey is empatisch en professioneel. Ze is gewoon echt goed! Een topcoach!
Fantastische begeleiding door Audrey! Grenzen verlegd ... dacht nooit dat ik 2 min. in een ijsbad zou zitten! Thank you so much! :-
Hele fijne coachingssessie met paarden gehad. Audrey weet waar ze het over heeft en helpt je nadenken over het stellen van grenzen, ze heeft mij dmv de paarden geholpen zowel mijn eigen grenzen als die van anderen te verkennen. Zeer leerzaam, zet je tot nadenken. Prachtige inzichten gekregen!
Twee magische handen , een luisterend oor ,een stralende glimlach , wijze woorden ... Dankbaar voor deze momenten
Na deelgenomen te hebben aan een obstakel wedstrijd werd ik deze ochtend wakker met enorme stijve spieren. Na mijn bezoek bij Audrey van vitalogi ben ik helemaal klaar om mijn werkweek te starten. Hartelijk dank!!
Vitalogi vitalogi vitalogi Zeker een aanrader. 2 dagen geleden de eerste keer een sessie voor een praatsessie. Ik ben met open armen ontvangen kreeg iets aangeboden op te drinken. De sessie ging over het verleden en de toekomst. En ze heeft het zeer professionele aanpak. Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid