facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vitaflow

Vitaflow

Info

Praktijk voor lichaamstherapie, geïntegreerde zorg en yoga.

Geschiedenis

Groepspraktijk voor lichaamstherapie, psychotherapie en geïntegreerde zorg
Yoga



"Vitaflow is een praktijk waar we lichaamsgericht werken aan trauma en stress. Vanuit de basis van kine en fasciatherapie wordt er gewerkt aan de persoon als één geheel, lichaam en geest. Dit gebeurt op de behandeltafel, maar ook op de mat, in de vorm van therapeutische yogasessies, via coaching en levensstijl."
Adres: Zeelaan 66, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0496877207
Stad: Koksijde
Route: Zeelaan 66
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Yoga Koksijde, Vitaflow KOOKT, Vitaflow yoga, Rugschool koksijde
Recensies
Zeer goed ontvangen, goed geholpen met mijn problemen. Enorm ontspannen naar buiten gegaan!!Kamers: 5/5
Topper !Kamers: 5/5
Kamers: Gezellig maar zeer weinig uitleg ivm toestellen. De jacuzzi stond iets te lang open naar wens . Waardoor we een enorme uitbrander kregen tijdens ons verblijf, wat het natuurlijk een stuk minder gezellig maakte. Vakantie meteen omzeep. Moest dit op een normalen manier gecommuniceerd zijn had het een volledig ander verhaal geweest natuurlijk. Ook de handdoekken die we kregen zaten enorme spinnen in, wel even schrikken als je uit de douche komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid