facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor visueleverhalen.be

Info

Als visual branding experte help ik je aan meer klanten door het verhaal van je zaak professioneel in beeld te brengen, met o.a. fotografie en video, visual branding en coaching.

Geschiedenis

Je springt er niet bovenuit door hetzelfde te doen, maar wel door te tonen hoe UNIEK je bent. Hoe ben jij anders en waarom ben jij een goede match voor je klanten? Of je nu zelf het gezicht van je zaak wil zijn of je wil dat meer mensen je vinden op het web, de snelste en efficiëntste manier is door te investeren in jouw visueel verhaal. Wij brengen dit op de juiste, unieke manier in beeld. Hoe meer mensen je zaak zien, hoe sterker de band wordt met je zaak. Sterke foto's vallen op tussen alle beelden die we elke dag te zien krijgen en dankzij onze foto's en video's vinden de juiste mensen hun weg naar jouw zaak.



"Ik coach freelancers, zelfstandigen en ondernemers om de zaak van hun dromen te bouwen, hun zaak zichtbaar te maken en hun bedrijfsverhaal op sociale media te vertellen, zodat zij het leven van hun dromen kunnen bouwen.Bij visuele verhalen geloven we dat iedereen UNIEK is en dat je door branding jezelf kan onderscheiden van je concurrentie. Klanten willen voornamelijk zaken doen met jou om wie JIJ bent.Een professionele indruk telt en blijft plakken.Visuele Verhalen helpt je met het creëren van jouw unieke uitstraling, jouw verhaal en het beeld dat anderen hebben van je zaak. Samen brengen we het naar een hoger niveau, zodat jij geld kan verdienen met je passie en content kan ondernemen op jouw manier."
Adres: Neerstraat 25, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 0479309777
Stad: Herselt
Route: Neerstraat 25
Postcode: 2230


Recensies
We schakelden Hilde in voor een fotoshoot van onze lokale bestuurders. We zijn super tevreden over het werk van Hilde! Ze bereidt de fotoshoot goed voor, stelt de mensen op hun gemak, de foto's worden snel aangeleverd en bovenal is de kwaliteit van de foto's zeer goed. Grote aanrader!
Top fotografe die je dadelijk op je gemak stelt en prachtige foto's aflevert. Zeker een aanrader voor ieder die zichzelf of zijn/haar bedrijf in de kijker wil zetten.
Als beginnende zelfstandige pedicure in bijberoep zit ik met veel vragen. Visuele Verhalen helpt me niet alleen aan geweldige foto's voor mijn website en social media, Hilde staat steeds paraat met advies en heeft me al veel stof gegeven om over na te denken.
De perfecte ondersteuning bij de visuele zichtbaarheid van mijn kleine onderneming! Laagdrempelig en enthousiaste support! Net wat ik nodig had en hapklaar! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid