facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visuall

Visuall

Info

3d printen - Cnc frezen - Laser graveren en snijden
Bij ons kunt u terecht voor tal van toepassingen.

Volg ons ook op Instagram ! @_visuall_
https://www.instagram.com/_visuall_/



"PersonalisatieUw ontwerp op een materiaal naar keuze? Wij personaliseren alle materialen door middel van laser gravure, bedrukking, bestickering, 3D-printing en meer.Grafisch ontwerpHeeft u een idee in uw hoofd, maar nog niet op papier? Wij helpen u graag om samen het grafisch ontwerp uit te werken zodat u ermee aan de slag kan.TotaalconceptVan stijlkeuze tot het uitwerken van uw product. Wij helpen u om uw ideeën tot leven te brengen met onze verschillende technieken en materialen."
Adres: Opwijk, 1745 Opwijk
Stad: Opwijk
Route: Opwijk
Postcode: 1745


Recensies
Stefana heeft ons super goed geholpen met onze geboortekaartjes. Ze waren prachtig, alsook de mooie zeepjes en het houten bordje met haar naam op. Super tevreden klant!
Super vriendelijke jonge dame die meedenkt over het gewenste concept. Origineel, luistert naar persoonlijke wensen & werkt dit heel mooi uit. Heel tevreden over het eindresultaat!
Ik heb een autosticker laten plaatsen en ben heel tevreden over de uitvoering. Ik kom zeker nog terug voor andere projecten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid