facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visit Maasmechelen

Visit Maasmechelen

Info

Toerisme Maasmechelen

Adres: Zetellaan 35, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 003289769888
Stad: Maasmechelen
Route: Zetellaan 35
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Maasmechelen winkels, Maasmechelen Stad, Gemeente Maasmechelen burgerzaken, Zetellaan 35 Maasmechelen, Terhills Maasmechelen, Maasmechelen bezienswaardigheden, Maasmechelen overnachten, Maasmechelen tourist information
Recensies
Infobalie gesloten op zaterdagnamiddag
Bij een vraag naar wandelkaarten werden we er op gewezen dat er in het nabijgelegen Terhills een grote wandelkaart aan de ingang stond. Toen we meldden dat dat park momenteel wordt omgebouwd naar een vakantiepark waardoor de meeste wandelpaden niet toegankelijk zijn kregen we te horen dat "dat kan". Wij wezen erop dat er in zich in de omgeving ook een groot natuurpark bevindt en dat zich daar een uitgestrekt wandelnetwerk bevindt. De dame meldde dat we dan een box van 16 euro moesten kopen. Voor een dagje wandelen een bom geld. Vreemd was dat op elke kaart afzonderlijk ook de prijs werd vermeld; 2,5 euro. Een toeristisch informatiepunt onwaardig.
De toeristische dienst was eerder een armtierig hok, het grote gebouw wordt momenteel verbouwd. De paarse wandeling was zogezegd ‘gesloten’, maar dat stond onderweg nergens aangeduid en veel wandelaars deden ze toch. Ook nergens een toilet te bespeuren, tenzij je het aandurfde om je in Maasmechelen Village te begeven.
Receptioniste is helemaal niet vriendelijk.. Jammer.. En zoveel moois om te bieden aan wandelingen en natuur.. Mss al aan 't uitkijken naar haar pensioen. Tijd voor vernieuwing. Juffrouw op maandag morgen wél vriendelijk.. Zo moet 't..
Goede service bedankt voor info
Het ziet er goed en verzorgd uit. Veel keuze aan winkels.
Super omgeving, prachtige natuur
Gastvrij en veel informatie
Veel informatie
Vriendelijkheid is ver te zoeken in deze dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid