facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visit Lier

Visit Lier

Info

officiële facebook-pagina van Toerisme Lier.

http://www.visitlier.be

Geschiedenis

Visit Lier is the official Tourist information centre for the city of Lier, province Antwerp, in Belgium.
The office is situated in the former council chambers in the historic Town Hall.



"Visit Lier, het officiële toerismekantoor van de stad Lier.De infobalie bevindt zich links aan de hoofdingang van het historische stadhuis."
Adres: Grote Markt 58, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32 3 8000 555
Stad: Lier
Route: Grote Markt 58
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Visit Lier wandeling, Infokantoor Visit Lier, Lier bezienswaardigheden, Stadswandeling Lier, Visit Lier groepsbezoeken, Smaakvol Lier, Lier centrum winkels, Lier Centraal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Croatia Experience Croatia Experience 2 km Belgische touroperator, gespecialiseerd in Kroatië, Slovenië en Montenegro
Recensies
Zéér vriendelijke bediening
Ik ben bijzonder fier op mijn Middeleeuwse geboortestad. Als kind liep ik elke dag over de Werf ,de Vismarkt en de Grote Markt. Via de Sint-Jansbrug liep ik langs de Zimmertoren , de Gevangenepoort en het Begijnhof om naar het Sint-Gummaruscollege te stappen. Ik realiseerde mij toen niet dat ik elke dag zulke unieke en gekende gebouwen voorbijliep. Nu besef ik dat wel en bewandel ik terug dezelfde weg. Misschien neem ik nog vlug een kijkje in de Grote Kerk , het Spui en ons prachtig stadhuis zoals vele toeristen doen. Ik raad hen ook nog een tochtje aan langs de Nete met de Moedige Vissers .
Lier zou een mooie stad kunnen zijn maar ze is gewoon niet goed onderhouden. Besparen is ok maar zoals het nu gaat blijven er mensen weg. De grote markt ligt er slecht bij net als alle andere straten in Lier. Rondslingerend vuil is een groot probleem, men moet zaterdag na de markt eens over de markt lopen, deze stinkt naar vis en ligt vol ijs en papier. Wordt hoog tijd dat het stad de marktkramers aanmaand hun vuil op te kuisen en terug mee te nelen. In andere gemeenten is dit zo. Eens men voorbij de nete is wordt het alleen maar erger. Dit ligt ook aan de mensen zelf. Maar het stad doet gewoon te weinig om dit op te lossen.
Leuke kinderstadswandeling gedaan. Goed concept! Viel in de smaak bij mijn 2 kinderen van 8 en 11 jaar. Onderweg nog een lekkere Pannekoek gegeten.
Heel leuke en mooie stad , eentje om terug te bezoeken .
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers in een prachtig pand.
Vriendelijk onthaal. Prachtig gebouw
Lierke plezierke De moeite waard Minpuntje gratis parking
Heel vriendelijk en behulpzaam onthaal !
Mooie locatie en vriendelijk, behulpzaam onthaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid