facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Vistje

Vishandel Vistje

Info

Vishandel Vistje is reeds meer dan 25 jaar een begrip in de streek, en dit als dé visspeciaalzaak die zijn klanten het beste presenteert.

Geschiedenis

Vishandel Vistje is reeds meer dan 23 jaar een begrip in de streek, en dit als dé visspeciaalzaak die zijn klanten het beste presenteert wat de zee te bieden heeft.

Opgestart door Geert Devisch en zijn vrouw Christel Decorte. Bij de familie Devisch wordt nog steeds alles zelf en met de hand gedaan. Elke dag wordt er verse vis van de vismijn uit Zeebrugge naar Assebroek gebracht. De topdagen zijn: woensdag en vrijdag.
Pas dan begint het echte werk: fileren en kuisen, wat volledig in eigen beheer gebeurt.

Het aanbod in de winkel beslaat een 30-tal vissoorten, afhankelijk van de aanvoer en het seizoen. Verder bieden wij u ook graag een aanbod aan koude visschotels, ovenschotels, visfondues, visgourmets, bouillabaisse, paling op verschillende wijzen en diverse zeevruchtenschotels aan.

Ook nevenproducten zoals wijnen, mosselgroenten, tapas en aperitiefhapjes kunt u bij ons vinden. Er wordt steeds met heel veel liefde aan het product gewerkt.

Adres: Daverlostraat 81, 8310 Brugge
Telefoonnummer: 050 35 62 67
Stad: Brugge
Route: Daverlostraat 81
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Vishandel Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Nellis / 0589 945 585 Vishandel Nellis / 0589 945 585 3 km Viswinkel met prijs/kwaliteit producten.
Carpcube Brugge Carpcube Brugge 3 km Geweldige toffe gasten, altijd bereid om goeie info te geven. Ook super bij bestellin...
Recensies
31/12/2022 voor de eerste maal bij Vistje aangekocht. Wat een ellende!!! 0,0 op 10. Prijzen van de pot gerukt, krabbepoten 28.50€ d.k., langoustinestaartjes 36.90€ d.k. en verre, verre van VERS!!! 100gramjumbo? garnalen 28.70€ ??? besteld en betaald. Bij thuiskomst na 5' geen garnalen bij de bestelling gevonden. Gebeld en uitgelegd maar geen garnalen te zien, blijkbaar, maar staan wel aangerekend op het ticket. Dank U Christel. Iedereen maakt fouten en het was druk. Maar klantvriendelijk en het beste wat de zee te bieden heeft??? Als ex- werknemer bij de Zeebrugse Visveiling ben ik echt verontwaardigd dat ik dit heb meegemaakt! Maar voor maandag zeker en vast het gespreksonderwerp onder de collega's in de haven van Zeebrugge. Dit is de eerste maal dat ik een recensie schrijf over wat dan ook. Maar dit was er echt over, mensen!! Met Valse Groeten Dirk V.
Zeer lekker Heel vriendelijk Prijs kwaliteit super Bedankt voor alle goede en verse gerechten
Heel goede samenwerking, vooral vertrouwen. Bestellingen lekker, goede kwaliteit en betaalbaar. Zeer tevreden.
Lekkere kerstmaaltijd afgehaald bij ´t vistje.
Heel goeie verse vis, uitgebreid aanbod Heel vriendelijke bediening.
De vis is van heel goeie kwaliteit alles vers elke dag. Heel lekkere bereide maaltijden en fantastische service!!
Lekker en ruim aanbod; vriendelijke mensen
Het is er zeer lekker
Super lekkere verse vis!!! We komen van Zomergem daarvoor naar Assebroek!
Ruime keus, vers en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid