facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visclub Neromhof

Adres: Papenboskant 1 , Wolvertem 1861, BE
Telefoonnummer: 02 269 09 09
Stad: Wolvertem
Route: Papenboskant 1
Postcode: 1861


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mooi park kan je echt echt tot rust komen. een pluspunt er is een wc en veel vuilnisbakken voorzien. En voor de kinderen een goede speelplaats voorzien. Plus een mooie visvijver zitten mooie karpers in. Je moet er wel lid worden. Dat 70 euro per jaar.
Het Nerompark is een mooi wandel- en vispark. Er lopen veel joggers op de goed dempende ondergrond van de paden die verzadigd zijn met Dolemiet - steentjes over de vele decennia. Het park oogt natuurlijk met wildere delen waar de paden doorlopen. In het midden is een grote vijver met een ontoegankelijk eiland. Je vindt er ook het "kasteel", een oude villa van een baron dat nu gebruikt wordt als woonplaats voor mensen met een psychische beperking. Zij zorgen voor geen overlast voor de mensen die houden van een rustige wandeling. De grootste toer over de paden is 1.3 km.
Een prachtige locatie om tot rust te komen en om van de natuur te genieten. Men kan er ook wandelen en fotograferen. Er is ook een prachtige vijver en een visclub waar men zich kan laten inschrijven om tijdens het hele jaar te vissen en ook om eventueel viswedstrijden mee te doen.
Prachtig wandelpark, hier kun je rustig en zonder publiek je vijverwandeling en de natuur beleven.
Heel aangenaam park om in te gaan wandelen of lopen. Verschillende aangeduide routes met het aantal km zodanig dat je kunt kiezen. Het nieuwe speeltuin naast de Vissersclub is heel tof en leuk voor de kinderen en zo kunnen de ouders ook van een drankje genieten terwijl ze hun kinderen nu in nabije buurt hebben. Leuk dat je hier nog met de hond aan de leiband kunt wandelen. Veel zitbanken zorgen dat je ook zonder problemen van het zonnetje kunt genieten. Leuke plek.
Rustige plaats
Prachtig stuk natuur, heel mooie visvijver met kwakende eendjes, echt de moeite, zeer geschikt voor mooie kiekjes en rustig. Gewoon onbekend is onbemind en is verzorgd, een stukje paradijs, speeltuigen voor kinderen. Misschien hier of daar bankje zou niet misstaan, er is ook sanitair voorhanden, niet onbelangrijk toch... kom zeker terug...
Altijd leuk om in eigen gemeente te kunnen in ons mooie park.
Cafetaria zelfs op zondag gesloten. Zelfs de tegenover gelegen WC is gesloten. Jammer.
Leuke speeltuin en tof om te wandelen. Spijtig dat je er niets kan drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid