facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Violet Effect

Info

1st place at World's Massage Championship 2017 (Copenhagen)-Wellness Massage Category

Geschiedenis

Inside Go FiT fitness center

Adres: Stationsstraat 36, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 0488951010
Stad: Kampenhout
Route: Stationsstraat 36
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:30
Dinsdag: 17:30 - 22:30
Woensdag: 13:00 - 22:30
Donderdag: 18:30 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Relaxia Relaxia 919 meter Ik was hier letterlijk al een paar jaar naar uit aan het kijken > top ervarin...
Recensies
Vandaag bloemen laten leveren voor verjaardag van mijn echtgenote, 65 rozen en ze zijn echt prachtig, nog is merci @viooltje :
Bloemenwinkel met nog zoveel meer artikels. De moeite om bezoekje te brengen als je op zoek bent naar cadeautje, bloemen, planten of balloncreaties. Vriendelijke bediening.
Heel toffe winkel met uitgebreide keuze aan bloemen. Er zijn ook geschenk pakketjes klaar gemaakt en een enorme keuze aan ballonnen voor verjaardagen en feesten.
Altijd mooie verse bloemen,en heel vriendelijke uitbaters .gisteren weer prachtig boeket gekocht in gele tinten
Heel gezellige bloemen- & ballonwinkel. Er is een ruime keuze aan verse bloemen, vers gemaakte boeketten, bloemstukken, droogbloemen, droogboeketten en planten. Daarnaast is er een ruime keuze aan ballonnen, zowel gevuld met lucht als met helium. Losse ballonnen of in heel vrolijke creaties verwerkt. Alsof dat nog niet genoeg is, is er nog een ruime keuze aan decoratie en samengestelde cadeaus zoals verzorgingsset, eetset, geboortecadeau, ... Je kan er ook terecht voor de aankleding van feesten en evenementen, van heuse ballonnenbogen tot prachtige bloemstukken. Je kan gemakkelijk parkeren voor de winkel en de winkel is op een ideale ligging gelegen. & Als kers op de taart is het personeel super vriendelijk en behulpzaam, niets is te veel en ze staan altijd klaar om van elke creatie een pareltje te maken.
Ruim assortiment, perfect om een last minute cadeautje te gaan halen, vriendelijke service
Mooie bloemen. Jammer dat tijdens het bezorgen de tijd niet werd genomen om een evenwicht te vinden tussen een coronaveilige levering en persoonlijke service, maar dat zal een uitzondering geweest zijn. Correcte opvolging n.a.v. een opmerking hierover.
Toffe gezellige winkel. Voor elk wat wils, oa ballonnen in alle maten en soorten, mooie decoratie- en geschenkartikelen, bloemstukjes of supermooie boeketten. Steeds topkwaliteit en je voelt je er als klant meer dan welkom. Een dikke chapeau aan zaakvoerders en personeel!
Ik heb er ongeveer een jaar studentenjob gedaan, superfijn! Leuke collega's en gevarieerd werk! Aanrader voor studentenjob! Ze verkopen er altijd verse bloemen van eerste keuze alsook trendy woonaccessoires. Zeker een bezoek waard!!
Afgelopen zaterdag ben ik in het huwelijksbootje gestapt. Ik was echt aangenaam verrast over het boeket, de corsages en het altaarstuk!! Het was 100% wat ik wou! Ze nemen hun tijd en luisteren naar wat je graag ziet en welke bloemen je mooi of lelijk vindt. Dankzij de foto's die je doorstuurt van pinterest, krijgen ze een perfect beeld van je wat je voor ogen hebt. De mooie fotoboeken in de winkel die ze gemaakt hebben van al hun creaties, helpen om ideetjes op te doen. Dankzij hun was ik enorm fier op mijn bruidsboeket en heb ik het met veel plezier gedragen die dag! Het viooltje is een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid