facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinyo Wijnen

Vinyo Wijnen

Info

Kwaliteitswijnen en sterke dranken uit Zuid-Afrika, Libanon, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië,..met oog voor kwaliteit, puurheid, authenticiteit. Webshop WWW.VINYO.BE - Levert aan huis.

Geschiedenis



Beste wijnliefhebber,

Welkom bij Vinyo Wines.

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Ik behaalde inmiddels mijn diploma als Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie en in juni van dit jaar studeer ik af als Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.


David De Wit

Adres: Aartstraat 33, 9310 Herdersem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32497164518
Stad: Herdersem
Route: Aartstraat 33
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Papa Luna wijn, Wijn El Bulli
Recensies
Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij Vinyo wijnen in Aalst en Mr. De Wit heeft deze de volgende dag opgestuurd , maar zijn spijtig niet aangekomen. Hierover Mr. De Wit geïnformeerd , waarna deze spontaan heeft aangeboden om deze zelf aan huis te komen leveren. Voor service en snelheid van levering een dikke 10. Ook al een paar wijntjes geproefd en prijs /kwaliteit is zeer goed.
Voor elk gerecht kan je bij Vinyo terecht voor een passende wijn van topkwaliteit! Aan huis geleverd! en met deskundig advies!
Zeer sympathieke eigenaar. Geeft ook de nodige uitleg over de wijnen.
Topwijn! Snelle levering!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vinyo Wijnen met het openbaar vervoer


Herdersem Denderrust 300 meter
320
340
Herdersem Aartstraat 330 meter
26
91
92
Herdersem Aartstraat 330 meter
320
340
Herdersem Aartstraat 390 meter
26
91
92
Herdersem Aartstraat 390 meter
320
340

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid