facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintro

Vintro
"Vintro Wijnegem, gelegen op de eerste verdieping van het Wijnegem Shopping Center, is de ideale uitvalsbasis tijdens een dagje shoppen. Bij Vintro kan je genieten van een heerlijk ontbijt voor je een dagje gaat shoppen, een lekkere rustige lunch tussendoor of lekker uitblazen na al dat winkelen met een heerlijke maaltijd en een drankje."
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 367 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 353 42 60
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 367
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: vintro media, vintro ontbijt, vintro media ervaringen, vintro media review, vintro wijnegem menu, vintro media marktplaats, vintro wijnegem menukaart, vintro-media, hoofdstraat, best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Casa La Casa 2 km Bediening was vriendelijk en daar houdt het bij op. Ik heb 4 dingen gevraagd die op d...
Recensies
Toen wij aankwamen hebben we enige tijd moeten wachten voor we bediend werden, terwijl het zeer rustig was. Ik bestelde een latte machiato. Toen we deze aankregen verschoten we echt. Er was precies al van gedronken en maar half gevuld wat dan 4,9 euro kost. Toen we hieriets van zeiden snapte ze het probleem duidelijk niet. Er werd ons gezegd dat ze een nieuwe gingen maken , wat niet gebeurd is. Uiteindelijk vroegen we de rekening en zeiden we dat de koffie eraf moet aangezien we deze niet hebben opgedronken en ook geen nieuwe hebben ontvangen. Deze jonge man bood direct zijn excuses aan maar zei dat het niet mogelijk was om het er af te halen. Dan hebben we uiteindelijk nadat het eten al op was een nieuwe gekregen en hierna zijn we vertrokken. Geen vriendelijke en oprechte service, en de sfeer was niet zo aangenaam. De jongeman die ons op het einde heeft bediend was de enige vriendelijke! Niet voor herhaling vatbaar!
Keuken is een regelrechte schade! Het is een open keuken waar je de drie koks gewoon met hun handen iets ziet opeten uit een bord dat nog moest opgediend worden!! Een hamburger broodje samengedrukt worden door één van die klungels!! Bij melding aan de serveersters bleken deze op de hoogte te zijn van deze praktijken en ze gingen het melden aan hun baas. Dus: ga er gezellig iets drinken maar bestel er zeker geen eten!!
Zeer prijzige frisdranken , bediening goed en lekker eten, de nacho’s met pulled pork zijn een aanrader!
Gezellige zaak, aangenaam personeel. Al een paar keer geweest en steeds lekker gegeten. Het stoofvlees is echt een aanrader.
Kaaskroketten bestelt was diepvries vanbinnen, teruggestuurd na een half uur lukte het nog niet. Bij 2de poging weer diepvries. Mijn partner had ondertussen zijn eten al lang op. Mooie ingerichte zaak maar amateurs in de keuken met 4 man in de keuken en geen kaaskroketten bakken is triestig. Garcon kwam ook zeggen dzt ze aan het sukkelen waren en het niet lukte.
Erg goed komen weer snel terug vriendelijk personeel en snel en goed ontbijtEten: 5/5
Vol-au-vent en 1 gl wijn besteld. Na hooguit 2 minuten komt zowel het glas als de vol-au-vent aan. Niet warm. En dan nog vrij duur ook voor wat het was. Ik kom niet meer terug.Eten: 2/5
Heel erg vriendelijke bediening en nette zaak. Het eten was van zeer goede kwaliteit en vers klaargemaakt. Zeker een aanrader!
Véél duurder geworden +7€, wij nemen hier steeds vol-au-vent met frietjes, je krijgt minder en ook geen slaatje meer erbij Eten: 3/5
Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Echt een aanrader om even te ontspannen tijdens het winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid