facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintro

Adres: 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 03 353 42 60
Stad: Wijnegem
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Vintro Wijnegem menu, Brasserie Wijnegem, Koffiebar Wijnegem, Frajo's, Hangar 220, Wijnegem menu, Café Central, Wijnegem, Restaurant Wijnegem, Hangar 220, Wijnegem
Recensies
Lekker ontbijt . Opmerking; Te weinig personeel waardoor de tafels onafgeruimd blijven.en de enige ober in een volle zaak met de nodige stress rondloopt. De verantwoordelijkheid van de uitbater ?
Te duur. Voor plat water al 3,10 euro. Stoofvlees was koud. Na opnieuw opwarmen geproefd en was slechte kwaliteit stoofvlees. Vet. Weinig smaak. Paar stukjes proberen eten en laten liggen. Voor 17'10 was ik serieus teleurgesteld.
Zaaaaalig snelle vriendelijke bediening..
Lekker en goede service van Glenn
De plaats om te zijn voor lekker eten en een vriendelijke bediening. De vol-au-vent is heerlijk, al is de rest van het aanbod sowieso ook top!
Lekker gegeten in een mooie setting. Eerlijke prijzen wat niet altijd het geval is in de naburige horecazaken
Vriendelijke en correcte bediening. Coronagewijs nog gezellig vertoeven te noemen.
Mooi en gezellig , lekker eten en vriendelijke bediening .
Leuke plaats goeie bediening
Mooi en leuk om te zitten, maar dan krijg je dit.. Meer dan 20min zitten voordat iemand komt.. was niet eens druk Steak was taai en koud!! Laatste keer hier!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid