facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintageitem.com

Vintageitem.com

Info

Originele meubels en interieurobjecten:
sober landelijk
stoer industrieel
romantisch
unique chique

Geschiedenis

Online en fysieke winkel te zwalm. 9 ruimtes volledig aangekleed met authentieke woonobjecten.

Adres: Astridstraat 2, 9630 Munkzwalm, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472381285
Stad: Munkzwalm
Route: Astridstraat 2
Postcode: 9630


Recensies
De winkel is eigenlijk een huis waarbij iedere kamer vol staat met brocante snuisterijen, decoratie en meubels, tot en met de kelder en de schuur. Als je een liefhebber bent, zeker een kijkje gaan nemen. Neem wel je tijd, want er staat heel veel in een kleine kamer waardoor je makkelijk over dingen kan kijken. Het is echter ook heel charmant om er in rond te kijken. De prijzen zijn schappelijk. De eigenaars zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Er komt heel wat volk langs, dus er komen snel nieuwe spulletjes bij en er gaan er snel weg. De spulletjes worden ook via hun website te koop aangeboden, maar je beseft pas hoeveel er is als je in de winkel bent geweest.
Je waand je terug in het verleden als je de vintage winkel van Audrey en haar man binnenstapt. Allerlei curiosa en spullen die de tanden des tijds goed hebben doorstaan en toch een mooie patine hebben die je de dag van vandaag op nieuwe spullen nooit terugvind! Daarnaast zijn de vriendelijke ontvangst en kennis van zaken een tweede grote en niet onbelangrijke troef. Authenticiteit en vriendelijke en correcte afhandeling zijn hier alom tegenwoordig. Ik kom zeker terug, in de tijd
Oud huis waarvan alle kamers gevuld zijn met vintage en oude spullen. Heerlijk om in rond te snuffelen. Hebben ook een groot aanbod van houten ladders in alle maten.
Al meerdere keren langs geweest, supertof concept, elke kamer in het huis zitten vol leuke hebbedingetjes. Vriendelijke eigenares je krijgt ook steeds een drankje aangeboden. Aanrader voor mensen die houden van brocante.
Top aanbod correcte prijzen leuk om in te wandelen teveel om op te noemen
Leuke spullen, betaalbare prijzen, heel vriendelijke verkopers
Dit is een leuke plek voor klanten van bergingsjagers
Zeer vriendelijk en behulpzaam, mooi assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid