facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintage Car Shop

Vintage Car Shop

Info

Inkoop en Verkoop van Oldtimers & Classic Cars
Onderhoud en herstellingen van alle merken
Takeldienst en depannage
Revisie van motoren

Geschiedenis

Inkoop en verkoop van Oldtimers en Classic Cars
Onderhoud en herstellingen van alle merken
Takeldienst en depannage

Adres: Dendermondse steenweg 37, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0032475496611
Stad: Overmere
Route: Dendermondse steenweg 37
Postcode: 9290


Recensies
12 weken auto kwijt. Betreffende leiding kwam niet binnen. Ik heb zelf moeten zoeken achter de leiding om mijn auto te kunnen maken! Terwijl mijn auto daar stond, op straat, is mijn achterruit gebarsten.... Na een fikse discussie heeft hij dan toch de ruit betaald en een nieuwe geplaatst MAAR de stukken glas aan de binnenkant van mijn kofferdeksel zijn niet opgeruimd. Telkens ik mijn koffer open hoor ik steeds dit glas verschuiven. Alsook was de koffer ruimte zelf niet glasvrij... Dit moest ik eens stofzuigen zei hij Mijn auto stinkt ook als ik er mee rijd. De stank komt zo uit de chauffage. Zeer ontevreden. Nooit ga ik daar nog langs om mijn wagen te laten repareren!
Een vriend had mijn wagen binnengebracht daar... Heeft bijna zes maand geduurd voor een motorwissel... motor met slechts drie vijzen vastgemaakt ipv 5, lekken opgelost met papiertjes er tussen... kabels niet of slecht aangesloten... Zie op de plein veel ‘vintage’ wagentjes staan die als goedkoop oldtimertje kunnen dienen als derde wagen. Daar lijkt de garage me geschikt voor. Voor vakwerk, veel minder. Wagen is nu ternauwernood binnen bij een andere garage om het in orde te krijgen wat hier eigenlijk had moeten gebeurd zijn. Voor geïnteresseerden, ik kan het allemaal staven met foto’s. Want slechte pub wordt maar al te snel gegeven zonder reden. Dit is oprecht. Wagen is nu binnen bij Broerbroer wat amper een half uurtje verder is. Zij staan op amper één dag verder dan ginds op die 6 maand ! Oprecht zonde !
Heel vriendelijke, eerlijke, betrouwbare garagist. Komt afspraken goed na. Heeft kennis van zaken. Prijzen zijn ook eerlijke prijzen. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden over de geleverde prestaties. Betrouwbare garagist!
Oplichter. Zet dingen op factuur die niet uitgevoerd zijn. Schande!
Vriendelijke keirel goede prijs kwaliteit
Uitstekende service!
Prima garage !!
Nalatige verkoper.. 160 km voor niets. Omdat ik een imperiaal wilde kopen, vroeg ik of alles in orde was, inclusief de bevestigingsmiddelen ... toen ik aankwam geen bevestigingsmiddelen ... om erachter te komen dat deze soms duurder kunnen zijn dan de tweedehands imperiaal. Geen onderhandeling over de prijs mogelijk, zelfs zonder de banden. Niet serieus.
Superservice!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid