facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinotaire

Vinotaire

Info

sinds april 2015 kwam er een prachtige winkel bij in het dorp van Zandhoven. Niet zomaar een wijnboetiek...Bram en kelly organiseren allerlei workshops

Geschiedenis

Het idee is opgekomen na een lange periode brainstormen naar opportuniteiten om mensen dichter te brengen bij het begrip wijn. Sinds jaren wordt er veel verteld en bestaan er veel misvattingen over wijn. De mensen zijn teruggehouden in hun mening.
Een “down to earth” wine shop dringt zich daarom op. Een plaats waar mensen kunnen ontdekken, zelfs vanop afstand, proeven praten en zelfs een opleiding volgen.
10 jaar geleden ben ik gebeten door de microbe van het proeven, selecteren, importeren, reizen, in contact komen met mensen, het is gewoon “a way of life”, mensen helpen in de keuze van een lekkere wijn bij hun menu, om iemand te verrassen, … Smaak is zo persoonlijk en mensen hebben het tegenwoordig zo moeilijk om uit te komen voor hun preferenties omdat de sociale media zo associaal is! Daarom moet er plaats zijn om te praten over voorkeuren, dislikes en meningen.

Wijnwinkel
Onze wijnwinkel is gelegen in de August Sniedersstraat 1 te Zandhoven. Het is makkelijk bereikbaar aangezien we cetraal liggen tussen de E313 en E34. We hebben het geluk gehad het oude Notariskantoor te kunnen kiezen. Het pand beschikt over een prachtig zicht op de tuin.

De selectie van de winkel is opgebouwd met wijnen vanuit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en de nieuwe wereld. Voor de droge voeding zijn we op zoek gegaan naar partners die ons een artisanale en authentieke kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast wordt het gamma aangevuld met Gin, cognac, Calvados, Armagnac, limoncello, enz…. . Elke maand voorzien we een themadegustatie waarbij U een vijftiental verschillende wijnen kan komen proeven en vergelijken.

Daarnaast specialiseren we ons in geschenken, we pakken ze in met de grootste zorg zodat elk geschenk dat U wil geven in het oog springt.

Wil U gewoon een kijkje komen nemen en genieten van een glaasje wijn, cava, gin, een koffie,… enz
Bent u altijd welkom tijdens onze openingsuren.

Relatiegeschenken
U hebt een zaak, een goede vriend, een zakenpartner die u graag een mooi geschenk wil geven? Geen probleem! Wij stellen graag een wijnpakket samen met u. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan verpakkingen, die met de grootste zorg worden ingepakt en eventueel geleverd bij de bestemmeling.

Opleidingen
Met een geregeld ritme zullen er verschillende wijncursussen worden gegeven, voor de beginner, de gevorderde en gespecialiseerde tastings voor liefhebbers.
In samenwerking met WSET, de referentie in de opleiding van de wijn kan U bij ons inschrijven op het programma.

Adres: Dokter august sniedersstraat 1A, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: 036897733
Stad: Zandhoven
Route: Dokter august sniedersstraat 1A
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: Kelly Verbergt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Coppé Lenaerts Bakkerij Coppé Lenaerts 332 meter Artisanale bakkerijen zijn zeldzamer aan het worden. Deze is een topper, met stielken...
Les Châteaux Les Châteaux 913 meter Wij bieden een ruime keuze aan rode,witte en rosé wijn, champagne en mousserende wijn...
All Seasons Veranda's All Seasons Veranda's 2 km All seasons heeft vorig jaar voor ons een prachtige renovatie van onze nieuw geplaats...
Rachel Maes Zelfstandige Vroedvrouw Rachel Maes Zelfstandige Vroedvrouw 3 km Pre - en Postnatale Zorg Begeleiding Borstvoeding Eigen Bio kruideninfusies (borst...
WildSand FAIR & ECO Clothing & Lifestyle WildSand FAIR & ECO Clothing & Lifestyle 4 km Fair en eco kleding voor dames en heren.
Recensies
Een top team met kennis van zaken, warm en gezellig met ruime keuze en recent ook een leuke wijnbar bijgekomen. Zeker een bezoekje waard
Top adresje. Bram en Kelly geven prachtig advies. Kennis van zaken. Altijd super vriendelijk. O ja......superwijnen
We boekten een wijn tasting, en we kregen 12 uitstekende wijnen om te proeven. Bij elke wijn was er een woordje uitleg, met mogelijkheid om meer vragen te stellen. Ongedwongen, gezellige sfeer. Toegankelijk voor iemand die weinig van wijn kent. Heel fijne ervaring!
Super goed ge gedaan weer lekkere wijnen gekocht
Bram is samen met zijn echtgenote kelly de trotse eigenaar van de eigentijdse wijnwinkel Vinotaire te zandhoven. Met kennis van zaken zal hij jou de specificaties van de wijn, tips en allerlei weetjes vertellen. Er zijn geregeld themadegusties of tastings. Naast de Franse klassiekers ,andere wereldwijnen en champagnes hebben ze ook een assortiment lekkere gins ,calvados, armagnac, porto, cognac zelfs whisky. Een absolute aanrader!
Lekkere wijnen en klasse service! Ook hebben ze verschillende gins, rums, wiskeys en andere geestrijke dranken. Regelmatige interessante proeverijen bij hen in de winkel.
Sinds kort vaste klant ;- en kan hen heel sterk aanbevelen, mooie zaak, persoonlijke aanpak en echt topwijnen met veel keuze voor ieders beurs !
Zeker geen wijn'winkel', maar een boetiek. Een klassezaak met mensen die weten waar ze over spreken. Zeker een bezoekje waard.
Voor een lekker wijntje of een ander lekker drankje moet je bij Vin'otaire zijn! Eerlijke prijzen en goede informatie in een gezellig ingerichte zaak!
Heerlijke, eerlijke wijnen. Je vind er onbekende maar onbeminde wijnen. Zeer persoonlijke hulp en aanpak met het 'zoeken' naar wat jij zoekt. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vinotaire met het openbaar vervoer


Zandhoven Dorp perron 2 280 meter
406
408
411
412
419
Zandhoven Dorp perron 1 280 meter
406
411
412
419
Zandhoven Dorp Vierselbaan 330 meter
420
427
Zandhoven Dorp Vierselbaan 330 meter
420
421
427
428
Zandhoven Rijkswacht 360 meter
406
408
411
412
419

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid