facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vineyard Brussels - connecting with God and people

Vineyard Brussels - connecting with God and people

Info

Vineyard Brussels is part of the Vineyard International network of local churches. Our purpose is connecting with God and people. We believe people are important. We also believe everyone has huge potential.

Adres: 220 Boulevard du Souverain, 1160 Oudergem
Telefoonnummer: +32 (0)2 734 9444
Stad: Auderghem
Route: 220 Boulevard du Souverain
Postcode: 1160


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ADDBruxelas ADDBruxelas 0 meter Igreja evangélica| Assembleia de Deus Celebrações | Sexta-feiras 19:00h Domingos...
Biserica apostolica Biserica apostolica "Sfanta Treime" Bruxelle... 784 meter Vertaald door Google Geweldige mensen, vriendelijk! Origineel Great people, friendly...
International Protestant Church of Brussels International Protestant Church of Brussels 1 km Een kerk in een woonwijk. De moderne architectuur is interessant met zijn lof voor he...
Recensies
Een kerk waar vrijheid belangrijker is dan regels, echte aanbidding belangrijker dan perfecte muziek. Jezus' liefde wordt eerlijk gedeeld.
Aardige mensen, goede lof en vitale prediking. Goede gemeenschap! Aanbevolen!
Bloeiende multiculturele kerk van meerdere generaties! Fantastische kinderbediening en geweldige gemeenschap die snel familie zal worden!
Internationale topcontext en echte congregatie als een echte gastvrije familie. Voel je welkom door de kracht van de Heer die van een gemeenschap houdt.
Beste plaats van aanbidding. Leuke kerk ... voelt als thuis. Echt nuttig om spiritueel sterk te zijn.
Ziet eruit als een eerlijke kerkgemeenschap. Hoewel niet erg welkom voor buitenstaanders. Niemand merkt je op of komt met je praten en peuterkinderwerk lijkt niet georganiseerd. Ze hebben een kamer, maar je moet bij je kinderen blijven omdat er niemand is tenminste toen we gingen. Ze zingen oude Amerikaanse gospelsongs en de rest van de kerk lijkt hetzelfde label te volgen. Ze hebben veel jeugd die ook de band doet, geweldig werk jongens!
Vineyard Brussels Church is heropend voor de zondagsdiensten. 10u30-11u45. VB Kids zondagsschool open voor <12 jaar Koffietijd buiten na de dienst. Interprétation en français simultanément. U hoeft zich niet te registreren. #Draag een masker
Een supertolerante kerk, zeer multicultureel, gezinsvriendelijk. Het is een plek om aan te bevelen als je weer een beetje contact wilt maken met je geloof. Ze zeggen dat het gaat om geloof en niet om religie, wat een heel belangrijk onderscheid is. Modern protestants type met een moderne en levendige eredienst voor het hele gezin!
Een goede plek voor aanbidding
Engelstalige kerk waar je je meteen goed voelt, welkom zonder proselitisme. Koptelefoons zijn beschikbaar voor simultaanvertaling in het Frans. De koffiepauze tijdens de aanbidding stelt je in staat om snel te kletsen met mensen van over de hele wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid