facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinco Engineering

Vinco Engineering

Info

Technische studies (HVAC, brand, elektriciteit, sanitair Veiligheidscoördinatie, EPB, berekeningen stabiliteit en akoestiek )

www.vincoengineering.be

Geschiedenis

BTW: BE0479385777



"Studiebureau technieken, EPB, stabiliteit, veiligheidscoördinatie, blowerdoor test, verslaggeving ventilatie, test rioleringen, EPC"
Adres: Veldstraat 1, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: +32478767600
Stad: Denderhoutem
Route: Veldstraat 1
Postcode: 9450


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Studiebureau stabiliteit, Veldstraat 1 Denderhoutem, Studiebureau Antwerpen, Studiebureau technieken, Studiebureau Jonckheere, Studiebureau bouw, Ingenieursbureau stabiliteit, Ingenieursbureau Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partyz Partyz 2 km Leuk concept, absolute beleving, gedreven onderneemster, zo hebben we ze graag! Doe z...
Recensies
Voor een bouwproject kozen we om met Vinco Engineering samen te werken. In het aangeboden pakket, leverden zij voor ons de EPB verklaring, veiligheid en gezondheid opvolging tijdens de werken, de stabiliteitsstudie en tot slot de ventilatiestudie/controle aan. Doorheen het project was er een goede en vlotte samenwerking waarbij er steeds gedetailleerde informatie werd uitgewisseld wat tot een correcte afwerking van het project heeft geleid. Top; groetjes Maarten
In 2007-2008 heel tevreden van de diensten van Vinco veiligheidscoördinator en EPB certificaat en vandaag duplicaat EPB certificaat aangevraagd en meteen ontvangen. Professionele en betrouwbare onderneming.
Ik ontbrak het EPB verslag van mijn appartement voor een energiecertificaat. Ik nam contact met hen op en in een mum van tijd was alles geregeld. Efficiënt en professioneel. Waren er maar meer bedrijven die zo'n ingesteldheid hadden. Vinco Engineering kan ik 100% aanraden!
Met behulp van Vinco hebben we een mooie EPB score kunnen behalen op onze nieuwbouw en zelfs onze initiële doelstelling verbeterd. Ze waren steeds bereikbaar voor advies of suggesties met een goede opvolging en correcte afhandeling van het dossier. Ook de stabiliteitsberekening en de veiligheidscoördinatie waren steeds in orde en uitgebreid gedocumenteerd. Kortom, zeker een aanrader van begin tot eind. Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking.
Voor onze nieuwbouwwoning werken wij samen met Vinco Engineering.EPB, ventilatie, veiligheidscoördinatie en stabiliteit Deze samenwerking verloopt erg vlot: - correcte prijs - snelle opvolging - alles wordt in detail bekeken - bijkomende vragen worden steeds verduidelijkt Ze staan je bij met raad en daad. Alvast bedankt voor de fijne samenwerking, op deze manier wordt bouwen iets vergemakkelijkt!
Multidisciplinair studiebureau en dus een gemak als bouwheer, daar alle studies onder één dak en aanspreekpunt vallen. Ons project is nog lopende maar tot op heden zijn we tevreden over de dienstverlening die reeds gebeurde. In het voornaam dan voor stabiliteit, er wordt meegedacht in de geest van het project en de respons bij vragen is duidelijk en vrij vlot.
Vinco heeft de EPB en veiligheidscoördinatie verzorgd voor onze woning. Correcte prijs, goede opvolging en verwerking van het dossier. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of controle van offertes, met als eindresultaat een zeer goed E-peil!
Omwille van mijn nieuwbouw contact opgenomen met enkele studiebureau's die zowel stabiliteit, EPB als veiligheidscoördinatie aanbieden. Vinco gaf hier een mooi totaalpakket en omwille van hun scherp voorstel en duidelijke communicatie voor deze partij gekozen. Uiteindelijk is alles héél vlot verlopen, een pluspunt is ook dat ze tijdens het volledige bouwproject alle offertes nakijken, zodat je zeker bent dat deze voldoen aan alle vereisten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid