facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ville de Péruwelz

Ville de Péruwelz
Adres: Rue Albert 1er 35, 7600 Péruwelz, België
Telefoonnummer: 069 25 35 00
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Péruwelz
Route: Rue Albert 1er
Huisnummer: 35
Postcode: 7600


Openingstijden

maandag: 08:30–12:15, 13:30–17:00
dinsdag: 08:30–12:15
woensdag: 08:30–12:15, 13:30–18:00
donderdag: 08:30–12:15
vrijdag: 08:30–12:30
zaterdag: 09:00–11:45
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CPAS Péruwelz (Péruwelz) CPAS Péruwelz (Péruwelz) 744 meter Zeer mooi huis
Recensies
Laten we stoppen met de grappen. De positieve meningen, ik vraag me af in welke context je kwam, want voor mij is het absoluut niets.nnHet is natuurlijk bekend dat dit soort diensten “overweldigd” zijn, maar Péruwelz is gedenkwaardig. Episch . Ongelooflijk.
Qua organisatie en dienstverlening is het heel goed voor de burgerlijke stand/bevolking, maar aan de andere kant is het op het niveau van de burgemeestersdienst erg traag, door slecht dossierbeheer.nVerder zijn ze allemaal erg vriendelijk.nHelaas geeft dit een slecht imago bij de gemeente voor de dienstverlening van de burgemeester.
We uitten onze nood aan de burgemeester, we legden onze situatie uit en zeiden dat ons appartement met de dag onleefbaar werd, hij bood ons gemeentelijke huisvesting aan, ik bleef bellen voor nieuws, tussendoor ben ik te laat voor het bezoek, ik ben ziek, dus Ik geef je geen valse hoop, normaal gesproken rond eind maart, dan normaal rond eind april en dus vermoedelijk normaal rond eind mei. Nee, dit ontbeert nauwkeurigheid en ernst, we doen een beroep op u, het is urgent, laat mensen niet zo wachten, het is nog steeds serieus, om ons eindelijk te vertellen dat het na zoveel tijd niet aan ons is toegewezen. zielig en gelukkig hebben wij het voortouw genomen en elders gezocht, want wij hadden het nieuws nooit gekregen als we niet hadden gebeld, bedankt voor het geven van valse hoop, meneer de burgemeester met die grootse airs van een Amerikaanse president als hij iemand belt en ophangt op als een Hollywood-film, ga je verstoppen, ik zou me schamen in jouw plaats, je maakt je zorgen over elke inwoner van Peruwelz, mijn oog, eerder hun geld ja om je stomme stationsproject te maken terwijl er veel veel belangrijkere dingen zijn om te doen, zoals, wegen, het versterken van de veiligheid in het Peruwelz-park, het plaatsen van een definitieve radar in zone 30 van sociale promotie, dat als je je echt zorgen maakt over de inwoners van Peruwelz, dat is wat je zou doen, nee, het is alleen je electorale imago dat telt, net als vele anderen jij praat veel, maar je doet niets.
De ontvangst is hartelijk, met een glimlach en soms wisselen we zelfs een of ander grapje uit.nHet pand is schoon en een gerenoveerd deel/uitbreiding is een genot om te bezoeken als je een of andere administratieve taak moet uitvoeren.nKortom een ​​zeer goede dienstverlening.
Warm welkom, ik kreeg heel vaak antwoord op de vragen die ik stelde of ontving de documenten die ik nodig had. Ze aarzelen niet om onderzoek te doen als ze twijfelen of om aan onze behoeften te voldoen.nZe zijn allemaal erg vrolijk en aarzelen niet om mensen met beperkte mobiliteit te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid