facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villazwartgoud

Villazwartgoud

Info

Eetkamer concept en vergaderingen.

Onze eetkamer is exclusief voor jouw gezelschap.

Adres: Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: +32474974127
Stad: Zolder
Route: Neerjouten 11
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Villa zwart, Ontbijt Zolder, Zwart goud betekenis, Zwart Goud festival, Het zwarte goud koffie, Witti Group, Watt17, Zwart goud behang
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watt17 Watt17 295 meter Huwelijk van onze dochter. Zeer mooie locatie, véél keuzemogelijkheden voor de inrich...
Studio Muze Studio Muze 1 km Leuke optrede van 2nd Avenue,vriendelijk personeel en heel mooie zaal
Zaal De Piron in Zolder Zaal De Piron in Zolder 2 km Zeer nette zaal tot 50 personen met mogelijkheid om vergaderingen te houden, maar ook...
Karting Zolder by Speedwear Events Karting Zolder by Speedwear Events 7 km Leuk om te doen
GT Lounge GT Lounge 7 km Vertaald door Google Geweldige plek om te verblijven Origineel Great place to stay
Prosimracing Prosimracing 8 km Officiële Race Simulator van het Circuit van Zolder. Maak kennis met wagens en circui...
Recensies
Lekker relaxen op het terras met uitzicht op de geweldig mooie tuin, onder het genot van een hapje en een drankje. Zeer goed smakende Prosecco en goed gekoelde CocaCola met ijs. Een beperkte kaart, maar de Canneloni en Parmigiano aubergine zijn aanraders!
Keer op keer een fantastische ervaring. Al enkele keren gaan ontbijten, iedere keer top. Nu eerste keer private dining, en dat heeft alle verwachtingen overtroffen.
top locatie, grandeur, klasse, ideaal voor een origineel top feest of werk en team building met stijl. in prachige kamers. en dan nog top eten, waarvoor dank " cheff"
Prachtige historische locatie, veel verschillende kamers en hoekjes waar je je in groepjes kan terugtrekken. Mooi buitenterras. Prima catering en vriendelijk personeel.
Villa Zwartgoud is gelegen in een oude directeurswoning. De eigenaars restaureerden deze woning met repect voor de geschiedenis van het pand. Om elke hoek schuilt een nieuwe verrassing. Wij genoten hier van een heerlijke private dining experience. Aanrader!
Na een gastvrije ontvangst, werden we begeleid naar onze tafel waar er een heerlijk ontbijt werd geserveerd. Een ongelooflijk vriendelijke bediening in een schitterend kader! Zeker en vast een aanrader, wij gaan ongetwijfeld nog eens terug!!!
Uitermate geschikt voor besloten vergaderingen, feestjes, bijeenkomsten,... Steevast goede en verrassende keuken.
'Private Dining Room'-concept in 1 woord: schitterend en uiterst veilig. Toplocatie, heel lekker eten, goede gastdame en -heer met erg interessante verhalen over de geschiedenis over de locatie. Creativiteit ten top. Een aanrader in deze sombere tijden.
Mooi intérieur. Je waant jezelf in een hercule poirot film. Eten viel tegen. Koud vlees. Uitgedroogde groenten. Diepvries dessert buffet. Erna hebben we gehoord dat de kok ziek was. Hopelijk lag het daaraan en is het nu terug als vanouds
Ontbijt en rondleiding; alles was 'af' . Zeer vriendelijke bediening, klasse, lekker, boeiend, zeer aangename locatie, rustig, mooi .... voor herhaling vatbaar !!! We hebben ervan genoten. Bedankt voor alles !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid