facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Vagebond

Villa Vagebond

Info

aZiel Villa Vagebond: het asiel met een Ziel. No Kill-beleid, opvangruimte met gezellige huiskamers. www.vagebond.com

Geschiedenis

Aanpak:

No Kill aanpak.
Ook ons asiel zal natuurlijk het No Kill principe strikt hanteren. No Kill is een stappenplan om op een diervriendelijke manier het probleem van de overpopulatie van zwerfdieren en ‘afgedankte’ huisdieren op te lossen.
Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden uit liefde en respect voor het dier.

Huiskamerasiel

De katten (max.6) verblijven in een leefruimte. Op deze manier hebben ze voldoende speelruimte en wennen ze aan interactie met mensen en een leven in huis. Een ruimte waar beiden, zowel dier als mens zich op hun gemak en welkom voelen. Andere pluspunten zijn het meer normale rechtstreekse contact met de kat bij kennismaking. Het asiel is ingedeeld vrolijk gekleurde themakamers, te weten, Jungle, Safari, Noordpool,. Strand en Bergen.
Uniek in aanpak

Een zeer belangrijk aspect is de persoonlijke nazorg en het onderhouden van contact met de adoptant.
Informatie en advies omtrent de adoptie en verzorging is hieraan verwant. Wat betreft aanschaf en verzorging is er namelijk nog veel onwetendheid. Er zijn nog steeds redenen in overvloed voor mensen om afstand te doen van een dier. Ze belanden op straat of komen (terug) in het asiel terecht. Dat maakt dit laatste punt zo belangrijk. Wij beseffen dat er nood is aan betere opvang, maar ook aan informatieverstrekking en positieve begeleiding.

Bereikbaarheid

Onze openingstijden en afspraakmogelijkheden zal bezoekers tegemoetkomen, zodat iedereen de kans heeft om naar het asiel te komen. Daarnaast kennen wij reeds een constante telefonische bereikbaarheid die we ook aan zullen houden. Ook via het internet zijn we dagelijks goed bereikbaar in woord en beeld.

Onze taak

No-Kill asiel
BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK VOLGENS AFSPRAAK.

Indien u meer wil weten over onze katjes, kunt u het best contact opnemen met kattenbemiddeling. Zij kunnen u alle informatie geven.
[email protected]
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)
(bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 20.00-22.00 uur)

Producten

Belgie:
rekeningnr: 001-6901897-35
IBAN: BE57 0016 9018 9735
BIC: GEBA BE BB
Bank: Fortis bank

Nederland:
rekeningnr: 7712739
IBAN/SEPA Nummer: NL67INGB0007712739
BIC Nummer: INGBNL2A
ING BANK N.V



"No-kill kattenasiel in Maaseik.Wij richten ons met name op zwerfkatten in onze regio. Katten die nergens anders terechtkunnen, vanwege te schuw, ziekte of ouderdom.We willen iedereen laten zien dat het ook anders kan, met een voor alle katten."
Adres: Waaierhofstraat 36A, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 0032 (0)495-285127
moc.dnobegav@ofni
Stad: Maaseik
Route: Waaierhofstraat 36A
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: villa vagebond facebook, felix project, zwerfkat in nood, zwerfkat in nood nederland, zwerfkat kittens, zwerfkatten, zwerfkat adopteren, dierenasiel genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rode Kruis-Dilsen-Stokkem Maaseik Rode Kruis-Dilsen-Stokkem Maaseik 1 km Hulpdiensten, EHBO lessen,bloed geven, ziekenbezoek en nog veel meer.
StaB voor StaB VZW StaB voor StaB VZW 2 km StaB voor StaB is een project dat in het leven is geroepen als benefiet voor Bas en B...
Blauwe Libelle/Liberale Vrouwen Maaseik Blauwe Libelle/Liberale Vrouwen Maaseik 2 km Bij de Liberale Vrouwen ontmoeten vrouwen elkaar in alle vrijheid, zonder onderscheid...
Covida vzw Covida vzw 2 km Covida is een zorgvoorziening met een breed aanbod in de opvang en begeleiding van ki...
Pater Sangerskring Maaseik Pater Sangerskring Maaseik 2 km De Pater Sangerskring is een cultuurvereniging ten dienste van de geschiedenis van be...
V.V. Wörfeld V.V. Wörfeld 2 km Vastenaovend vereiniging van Wörfeld
Jeugddienst Maaseik Jeugddienst Maaseik 3 km Jeugddienst Maaseik, Sportlaan 36, 3680 Maaseik
Zorghoeve/Plantenkwekerij Sint-jansberg Zorghoeve/Plantenkwekerij Sint-jansberg 3 km Zorghoeve/plantenkwekerij Sint-Jansberg is gelegen te: Sint-Jansberg 62a 3680 Maaseik...
MaasMasters Waterski-showteam MaasMasters Waterski-showteam 4 km Toffe waterski-club te Maaseik aan de Maas, waar onze skiërs steeds trachten een mooi...
Recensies
Een prachtig kattenasiel waar de katten niet in kooien zitten maar in prachtig ingerichte kamers. Hier worden ze met heel veel liefde verzorgt!
Zij hebben een straatkat opgevangen die in Griekenland was aangereden. In Griekenland konden ze de operatie niet uitvoeren. Deze kat heb ik uiteindelijk geadopteerd en ik ben erg blij dat villa vagebond een beleid heeft waarbij ze hun uiterste best doen om dieren te redden. Daardoor kan ik nu genieten van deze heerlijke kater.
Overweldigend om te zien hoe hier de katjes verzorgd worden met zoveel liefde en kundigheid. Als de katjes het naar hun zin hebben, hebben de verzorgers, vrijwilligers het ook naar hun zin. Erg fijn om te zien dat sommige diertjes niet aan hun lot over gelaten worden. Chapeau!
Superorganisatie die alles doet voor hun katjes, zo vind je echt geen 2e asiel! Ikzelf noem het ook nooit asiel, die benaming past gewoon niet bij hen, gewoonweg: de villa. Als adoptant wordt je heel goed ingelicht en er wordt ook effectief nagegaan of er wel een match is tussen mens en kat! Wat die vrijwilligers en alle anderen daar doen? Chapeau!
Geweldig mooie kattenopvang. Hartelijk, goede verzorging, liefdevolle behandeling voor de katten
Ik heb een enorme bewondering voor de mensen die zich inzetten in dit opvangcentrum voor katten. De katten die hier opgevangen worden zijn merendeels fiv positief, maar dit weerhoudt niet dat deze dieren toch een recht op leven hebben. Zolang het dier geen ondraaglijk lijden heeft, vind ik dat deze dieren een 2de kans verdienen op een gouden mandje bij mensen die hen alle liefde willen geven en wees er maar van overtuigd dat je dit dubbel en dik terug krijgt van je lieveling.
In Villa Vagebond worden alle katjes fantastisch verzorgd en vertroeteld. De katten kunnen rondlopen in mooie en propere kamers en een luchtje gaan scheppen in de buitenren. De verzorgers zijn heel vriendelijk en kennen iedere kat goed. Zo krijg je een uitgebreid antwoord op elke vraag die je stelt over een kat. Zelf adopteerde ik hier vorige week een katertje. Ik kreeg heel veel informatie over hem zelf en over de adoptie. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Hier wordt ook met de no-kill methode gewerkt waardoor katjes niet onnodig worden ingeslapen. Alleen maar positief over Villa Vagebond!
Zeer fijne opvang voor verwaarloosde katten. Niet in kooien maar mooi ingerichte kamers met grote krabpalen, spelletjes, en leuke slaapplaatsen. Met verschillende buitenrennen. Een aanrader om hier een kat te kiezen en haar zo haar gouden mandje te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid