facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Givet

Villa Givet
Adres: Rue de Givet 4, 6940 Durbuy, België
Telefoonnummer: 040 206 0454
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Durbuy
Route: Rue de Givet
Huisnummer: 4
Postcode: 6940


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
mooie villa ,maar slecht onderhoud.nzwembad was groen aan kanten en veel tegeltjes kapot.nook stoep rondom zwembade veeltegels kapot en onkruid en schroeven waar je op kon staan.ngeen airco,maar met vliegenhorden zou je ramen tenminste open kunnen zetten.werd wakker van vliegen.nook paar poortjes maken dat honden niet wegkunnen.nschoonmaak laat te wensen over.njammer is duur genoeg schoonmaakkosten.kosten zijn het niet waard.
Helaas moet ik 1 ster geven, deze geef ik dan aan de bakker en de slager die om de hoek liggen.nIn mei 2022 hebben wij met onze familie hier, voor bijna 3000 euro, een weekendje gelogeerd. Het had na het overlijden van mijn vader een speciaal weekendje moeten worden en dat is het ook geworden.nDe villa heeft behoorlijk wat aan achterstallig onderhoud en de schoonmaak laat zeer te wensen over, deur klinken vallen van de deuren, de jacuzzi werkt maar voor de helft, de keuken is aan vervanging toe, in de kleerkasten kwamen wij nog kleren van de vorige huurders tegen, bloedvlekken in het hoeslaken van het matras, vocht plekken zo erg dat het stucwerk aan het afbrokkelen is, onkruid en brandnetels zorgen voor het uitzicht op het terras, de lampjes boven de keukentafel zitten onder de vliegenpoep, de zonnebedjes bij het zwembad zijn kapot, de tegels en de ramen van het zwembad groen van de algen, vensterbanken in de badkamer liggen los, de kozijnen zijn rot en zo kan ik nog wel even doorgaan.nNormaal zou ik geen review schrijven en al helemaal niet een jaar na dato, nu zie ik aan de meest recente review dat er niet veel veranderd is en kwam ik er vandaag achter dat Villa-Ardennen op hun eigen site een zeer positieve review schrijft onder onze naam.nVilla -Ardennen ik ga ervanuit dat de review die jullie onder onze naam hebben gepost binnen een week verwijderd is van jullie website!!
Wij zijn hier in mei 2022 een weekend geweest.nAls men 2700 euro voor een weekend betaald, dan verwacht je in ieder geval dat het schoon is. Dit was helaas niet het geval de badkamers en keuken waren smerig, radiatoren vol stof, schimmelplekken, een klink viel van de deur af, jacuzzi viel bijna uit elkaar, bank was gescheurd enz.enz. Achteraf had ik nooit voor deze villa gekozen en al helemaal niet voor deze prijs.
Heerlijke dagen gehad met kinderen en kleinkinderen in het prachtige ruime huis.Activiteiten vlakbij en genoten van het zwembad,jacuzzi en de sauna.Mike de beheerder was erg vriendelijk en behulpzaam!Voor herhaling vatbaar!!!!!!!
Top locatie, ruime villa van alle gemakken voorzien incl. overdekt zwembad, sauna, jacuzzi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid