facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Aqua

Villa Aqua

Info

Onthaasten op het ritme van de zee.



"Onthaasten op het ritme van de zee"
Adres: Pensjagersstraat 28, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059 56 71 30
Stad: Oostende
Route: Pensjagersstraat 28
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 22:30
Dinsdag: 10:30 - 22:30
Woensdag: 10:30 - 22:30
Donderdag: 10:30 - 22:30
Vrijdag: 10:30 - 23:00
Zaterdag: 10:30 - 23:00
Zondag: 10:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Villa Aqua Oostduinkerke, Villa Aqua verjaardag, Sauna Oostende thermen, Villa Aqua opgietsessies, Wellness Oostende badkledij, Ostend City Spa, Villa Aqua Oostende beoordelingen, Hammam Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthetiek Be Belle Esthetiek Be Belle 1 km Esthetiek Be Belle ⤕ Babor Schoonheidsinstituut ⤕ Gelaatsverzorgingen, make-up en ont...
Pure Beauty Pure Beauty 2 km Lindsay en haar fantastisch team staan je bij in al jou vragen over hoe jij jou huis ...
Glorieus Beauty Glorieus Beauty 2 km Heel tof vriendelijke bediening en goed werk!
Recensies
Vergane glorie, sinds 2002 waarschijnlijk niets meer vernieuwd. Wij maakten gebruik van de privé-infrastructuur, wat geen aanrader is. Alles was ferm verouderd, de 2 beschikbare sauna's waren niet warm, het doucheputje liep niet door, de douchekoppen waren vol met kalk en zelfs roest???, als je in de jacuzzi zat, kwam het water tot aan je buikeputje en ik ben slechts 1m63, jacuzzi zat ook niet comfortabel. In de rustplaatsen was er een soort muurschuim dat helemaal verstorven was en brokkelde af. Je voelt je bekeken/gecontroleerd door de vele camera's die overal rondhangen. In m'n regendouche thuis ben ik nog beter af voor een wellness-ervaring. Het is een dure douche in Oostende geworden.
Gisteren was er heel veel lawaai binnen in het gebouw bij momenten leek het wel een café.Het was er over.We zijn niet tot rust gekomen.Het restaurant is mooi vernieuwt lekker gegeten.
Gezellig eenvoudige sauna. Spijtig dat de ligzetels niet echt proper waren en dat er bij zijn waarvan de functie het niet meer doet. Eten was lekker.
Mooie sauna. 7 sauna's, stoombad, 2 jacuzzi's, infrarood en binnen - en buiten zwembad. Alles was zeer proper. En een IJSBAD! Nog nooit gedaan : erg verfrissend!
Een sauna die niet warm is is gewoon een houten kot. Ik kon evengoed in mijn boomhut liggen.
Zalig genieten in alle rust. Ideaal om tot rust te komen vlak bij de drukte van een stad maar toch zo rustig afgeloten van de drukte. Lekker eten ook en gezellig zitten om iets te drinken en te eten.
8 euro om badjas te huren die veel te klein was?! Er zijn geen grote maten?
Teleurgesteld 150€ rekening voor...bijna nieks 40€ toegang voor: Veel kasten buiten gebruik in de kleedruimte. WC niet proper en...wat een geur. Warme douche waren ijskoud. Heel veel lawaai hoorbaar vanaf de boven rustruimte die niet dicht is. Geen opgiet na 15:30. 2 saunas beneden buiten gebruik. Bubbelbad zonder bubbles. Qua snackruimte, veel te duur voor het bordje. Spaghetti 16€, het was geen spaghetti maar een kinder spaghetti , idem 22€ voor een kinder vol au vent + een paar frietjes. Teleurgesteld !!!
Fantastisch ! Mooie, schone en ruime sauna's. Heerlijk bubbelbad en zwembad buiten.
Rustig om te relaxen en de opgietsesies zij echt top lekker eten en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid