facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vijvers De Mars

Vijvers De Mars

Info

Alles voor vijver en aquarium

Adres: Brusselsesteenweg 311, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 052350036
Stad: Lebbeke
Route: Brusselsesteenweg 311
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Vijvercentra belgie, Alles voor vijvers, Vijverwinkel Limburg België, Vijverwinkel Ninove, Vijverwinkel halle, Vijvercentrum West Vlaanderen, Vijverbenodigdheden België, Vijverbenodigdheden Vlaams Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuin & Dier Jan Mertens / bloembinderij Mima Tuin & Dier Jan Mertens / bloembinderij Mima 1 km Alles voor wie houdt van bloemen, planten, decoratie, dieren, tuinieren. Enkel verse...
Recensies
Had ik een 0 kunnen geven deed ik het. Over drie weken 10 black molly's gekocht. Na drie weken allemaal dood. Raar andere vissen van andere winkel blijven wel leven. Dus kwaliteit van vissen een dikke nul. Mij zie je er niet meer
Heel vriendelijke ontvangst met professioneel advies over alles wat zwem-vijvers, aquaria en filtersystemen betreft. Ook alles voor een optimale waterkwaliteit is beschikbaar. Ruime parking voorzien.
1. Voor vriendelijk geholpen te worden moet je hier al niet zijn 2. Mocht de kwaliteit van het visbestand goed zijn, zou je dit nog door de vingers kunnen zien, maar helaas… 4 vissen gekocht: 2 algeneters dood binnen de 2 dagen, 2 antennebaarsjes hebben wit stip en vinrot in mijn aquarium gebracht. Alsook foute info ontvangen over welke vissen samen kunnen met de rest van mijn bestand. Kortom: €45 in de vuilbak + nog extra kosten aan medicatie gehad! Nog nooit een probleem gehad met een van mijn vissen heb er meer dan 20tal inzitten en al jaren. Hier gekocht, niets anders dan miserie. Ik keer met plezier terug naar de wase vijverwinkel in St Niklaas :-!
Een mooi aanbod van vissen maar voor de klantvriendelijkheid moet je hier niet komen. De vrouw doet nog een beetje haar best maar de man is gewoon onvriendelijk. Vragen worden slechts zeer kort beantwoord zodanig dat je er tegen op ziet om nog een vraag te stellen. Verschillende keren langs geweest in afwachting van het indraaien van het aquarium en het twijfelen tussen verschillende vissoorten, maar nooit echt met een goed gevoel buiten gekomen. Na de laatste keer ronduit een sarcastische reactie gekregen te hebben, zet ik hier geen voet meer binnen. Winkel lokaal, graag maar dan zou ik mij ook graag een beetje welkom voelen. Ik rij wel 30 km verder, jammer als er een winkel in de buurt is.
Super vriendelijke bediening en zeker kennis van alles!
Geen aangename winkelbeleving, de oudere heer was onvriendelijk en kort.Wanneer ik een poging deed om dit terug te koppelen aan de heer, liet deze me niet eens uitspreken. De jongere heer heeft ons een warme glimlach geschonken. 'De dag van de klant' wordt door de meeste winkeliers gebruikt om hun klanten extra welkom te doen voelen. In deze winkel voelden we ons vandaag te veel!!!
Nieuwe plantjes gekocht voor onze waterpartij op ons terras. Niet voor een grote vijver dus, maar wel veel sfeer op het terras. Ruim aanbod aan vijverplanten aan correcte prijzen.
Top ! Klantvriendelijkheid en advies
wat een dieven zijn dat zeg 16€ voor één betta vis meer dan 400€ voor een koppel discus vissen en moesten hun vissen in topconditie zijn dan zou ik dit nog begrijpen maar als ge de kwaliteit van de huisvesting en de gezondheid van hun vissen ziet dan moet ge echt wel van de pot gerukt zijn om hier ook maar iets te kopen van dieren. super veel dode vissen en de andere vissen zijn gewoon vel over graat GEEF JULLIE VISSEN EENS ETEN!!!
Prachtige winkel voor vissen en aquariums te kopen. Vijverfolie , voorgevormde vijvers, waterornamenten en waterplanten. Fonteinpompen en verschillende sproeikoppen. Een bezoek meer dan waard. Wij hebben er een prachtige molensteen gekocht om zelf een borrelsteen van te maken. We hebben ook een paar goeie tips er bij gekregen. Vriendelijke mensen met een hart voor hun vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid