facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vijverhof

Vijverhof
Adres: Marremstraat 3 , Wevelgem 8560, BE
Telefoonnummer: 056 41 15 04
Stad: Wevelgem
Route: Marremstraat 3
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Brunch Vijverhof Wevelgem, Vijverhof Wevelgem activiteiten, Vijverhof Wevelgem oudejaarsavond, Vijverhof lunch, Vijverhof Wevelgem waterpark, Vijverhof Wevelgem Openingsuren, Lac Trois Vijverhof, Zomerbar Vijverhof
Recensies
Zaterdag 8/7 trouw van onze zoon en schoondochter. Hele mooie lokatie. Alles was piekfijn in orde. Heel lekker apertiefhapjes , het eten en desserttafel waren heel verzorgd en lekker. Personeel heel vriendelijk. Dus perfecte dag !!!
Vrijdag 30.6 ging ons trouwfeest bij jullie door. Alles was superdik in orde en verliep vlekkeloos. We werden fantastisch begeleid bij de voorbereiding, tijdens en zelfs na het feest. Bij de zoektocht naar de zaal,deden we verschillende prospecties, maar bij het Vijverhof voelden we ons onmiddellijk van harte welkom. Sylvie stond altijd paraat voor de vele vragen en opmerkingen, en had voor alles de perfecte oplossing. Ook het verloop van het feest kon niet mislopen met een man zoals Abbas in de buurt. Topkerel, en een echte vakman. Het eten was onberispelijk, superlekker. We kregen van ons publiek enkel maar lovende woorden over het complete concept. Nogmaals een grote dankjewel aan het volledige Vijverhof-team. Het was FANTASTISCH! We zeggen het voort.
Wat ‘n feest hebben we gehad! Van begin tot einde super! Alles tip top in orde, heel lekker eten, fantastische bediening, megavriendelijk personeel! Kortom een absolute aanrader! Dank om het huwelijk van onze dochter Maïté en schoonzoon Jelle onvergetelijk te maken!
Ik was er gisteren DJ op een trouwfeest. Toplocatie met topbediening.toppie
Gezellig tafelen, vriendelijk personeel, lekker eten! Wat is het super uniek vertoeven bij de zomerbar Lac Trois met lekkere cocktails, hapjes en uitzicht op het water.
Receptie op terras,wel veel wind op terras wel wat winderig dagske.bediening was taalbarriere sommige moeilijk nederlands en wisten niet wat er op de toastjes lagen...
Heel in orde. Luister naar de wens van de klant. Iedereen was tevreden. Zaal in orde, eten heel lekker. Super.
was supperlekker heel leuk en gezellig mooie locatie ikk heb de dinner en dance avond gedann en was een culinair toper we komen zowizo terug ook ons trouwfeest doen we er we zijn heel overtuigd
Dank u wel aan team vijverhof om ons een prachtfeest te bezorgen ! Dankzij jullie een compleet geslaagde dag . Van voorbereiding tot hotel alles tot in de puntjes geslaagd ! Ceremonie Receptie , avondeten ,dessert ,dansfeest,Dj alles super top . Wij kunnen enkel maar een welgemeende dank u zeggen !!
Ik dacht nog eens na lange tijd lekkere Zeeuwse mosselen te kunnen eten. Mispoes. Het eten werd zo goed als lauw geserveerd en meer dan de helft van de portie mosselen waren nog rauw. Van de 4 porties was er meer dan een portie voor de vuilbak. Het personeel was wel vriendelijk maar schaamden zich voor het eten. Ter compensatie toch 4 koffie's gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid