facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIGO Belgium

VIGO Belgium

Info

V!GO, specialist in technische orthopedie.
V!GO, spécialisé en orthopédie technique

Geschiedenis

V!GO speelt een leidende rol in Europa op gebied van technische orthopedie. Dat hebben we vooral te danken aan onze passie voor innovatie en high tech. Niet alleen onze intense samenwerking met gerenommeerde ziekenhuizen draagt hier toe bij maar ook onze dagdagelijkse samenwerking met mensen zoals u.

Notre rôle de leader au niveau européen est à mettre au ainsi qu’à crédit de notre passion pour l’innovation et la haute technologie notre intense collaboration avecdes hôpitaux réputés et les chefs de file de l’industrie médicale. Mais aussi et surtout à notre collaboration quotidienne avec des gens comme vous.



"VIGO is al meer dan 60 jaar dé specialist op het gebied van technische orthopedie. In onze ateliers worden orthesen, prothesen en orthopedische schoenen op maat gemaakt. Verder kunnen patiënten bij ons terecht voor rolstoelen en looprekken, aangepaste ligfietsen of hand-bikes, steunzolen en bandagisterie. Door onze vakkennis en aandacht voor elk individu bieden wij iedereen, met of zonder een fysieke beperking een oplossing op maat."
Adres: Biezeweg 13, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3292922000
Stad: Wetteren
Route: Biezeweg 13
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: VIGO Wetteren medewerkers, VIGO catalogus, VIGO steunzolen, VIGO Wetteren openingsuren, VIGO Gent, VIGO Roeselare, VIGO contact, VIGO Wilrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rehab&Prevention Rehab&Prevention 6 km Onze praktijk is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met orthopedische- en ...
Recensies
Met mijn echtgenoot in contact gekomen met Vigo Wetteren. Na iets meer dan 3 jaar sukkelen met wondjes kwamen we terecht aan de telefoon met Kathy, een super vriendelijke en behulpzame dame. Zeer snel een afspraak kunnen krijgen. Eens toegekomen werden we geholpen door Jarne, een super vlotte, vriendelijke medewerker. In het ziekenhuis werd er voorgesteld om een hogere amputatie uit te voeren. . Helemaal niet nodig want ze kunnen hier nog zoveel voor mijn echtgenoot doen kwestie van aanpassingen aan zijn beenprothese Vriendelijk, behulpzaam en ze nemen hun tijd. Echt twee toppers die klaar staan voor hun patiënten. Jarne is zelfs tot lang buiten zijn werkuren gebleven om ons te helpen. Deze toppers zijn voor mensen met een beperking goud waard. Over de andere personeelsleden kan ik enkel zeggen dat ze zeer vriendelijk zijn bij het voorbijkomen. Ik denk één voor één personen met het hart op de juiste plaats. We moesten even langer wachten dan onze afgesproken tijdstip maar zeg nu zelf, iedereen wordt graag goed geholpen en dan is het fijn te weten dat ze hun tijd ook hebben genomen voor de patiënt voor u. Wij zijn alvast zeer tevreden.
Bij het bestellen van nieuwe steunzolen mag je NOOIT je oude meegeven. Ik heb dit meerdere keren gedaan omdat J. uit Aarschot zei 'dat dit voor ons wel gemakkelijk is'. Deze oude zolen dienen dan als basis voor je nieuwe zolen. Zonder dat je het beseft, loop je jarenlang op niet-aangepaste steunzolen. Na 5 jaren op een oude afdruk te lopen, laten je knieën en rug wel weten dat dit niet oké is.
Sinds Orthotaal fusseerde met Vigo is de kwaliteit toch ferm achteruit gegaan. In november mijn rolstoel binnen gebracht voor herstel. Ik kreeg hem in maart ! Na vele keren bellen en steeds weer dezelfde uitleg terug. In april nieuwe sleutels besteld voor mijn scooter, en ik wacht er nog steeds op. De leverancier zou eerst in mei komen, en toen ik opbelde, werd mij gezegd dat de leverancier in juni zou komen. Vandaag nog maar eens contact gezocht, ik zou teruggebeld worden, wat niet gebeurt is. Ik vraag me af: moet alles echt ZO lang duren??
Bedankt om mensen in rolstoel aan hun lot over te laten
Slechte organisatie. Je maakt een afspraak en dan moet je toch nog minstens een half uur wachten. 'ze zijn bezig'. Waarom maken ze dan een afspraak, vraag ik mij af. Er kan altijd iets tussenkomen maar laat dat dan correct weten. We zijn niet meer in de tijd van uren wachten op medisch service hoor
Niet meer over te spreken als je info vraagt over de.kosten van de steunzolen en terug betaling lig je al twee dagen te bellen en geen andwoord maken ze steunzolen aan en men weet de prijs nog niet eens ik.vind.dit.niet kunnen
Brace voor achillespeesletel verkeerd aangebracht waardoor er verschillen blaren en wondjes ontstonden. Firma zeer moeilijk te bereiken. Na overleg met het ziekenhuis is er toch iemand bekwaam komen kijken die onmiddellijk zag dat brace niet correct was aangebracht.
Ik ben reeds klant bij VIGO sinds 1983 ex CTO voor mijn beenprothese na een arbeidsongeval en heb sindsdien al enkele nieuwe protheses en andere hulpmiddelen aangemeten gekregen. Het personeel is vriendelijk, professioneel, klantvriendelijk en bijzonder behulpzaam bij eventuele problemen. Zij die het tegendeel beweren zijn echt verkeerd en zullen wellicht ook niet de meest aangename mensen in de omgang zijn of eeuwige zeurkousen. Kwam eerder van bij een andere orthopedie in Antwerpen welke liever je rug dan je tenen zag. Je kon bij een bezoek niet snel genoeg terug buiten zijn. Bij VIGO werd ik vanaf dag 1 goed ontvangen, gepast en correct behandeld. Groot respect voor alle medewerkers van VIGO!
[ UPDATE ] Ik had paar maanden geleden een review gezet om te zeggen dat ik blij was met mijn rolstoel maar niet met mijn handbike. Één dag later werd ik gebeld door de marketing persoon van Vigo om meer uitleg te krijgen. De marketing persoon vroeg als de probleem opgelost was om mijn review te verwijderen. En ik die zo aardig was heb ik mijn review verwijdert. Maar ! Ik heb nog steeds veel problemen met mijn handbike. Tis nu de zesde keer dat mijn handbike terug gestuurd werd naar Vigo. De vijfde keer heeft Vigo mijn handbike naar Strijker gestuurd. Ik had mijn handbike één maandje kwijt. Na één maandje mocht ik terug gaan naar Vigo om achter mijn handbike te gaan. Striker heeft veel nieuwe spullen op me handbike gezet en het werd ook aan mij gezegd dat ik de derde persoon ben die dit probleem had. Maar volgens Vigo heeft de handbike veel kilometers gedaan en er is geen probleem mee. Maar natuurlijk na 50min rijden met mijn handbike had ik weer het zelfde probleem en ik had toen ongeveer 15 kilometer gedaan. Nu is mijn handbike weer weg naar Vigo voor te vermaken en heb ik een demo fiets gekregen verlopig. Vigo is een bedrijf die alleen aan verkoop denkt maar als om te vermaken is of voor een nieuwe handbike te geven is een andere verhaal.
Kwantiteit ipv kwaliteit. Vigo is er enkel voor het geld van de mensen af te troggelen en niet om mensen te helpen dit bedrijf is onderdeel van ottobock een multinational zonder scrupules Mensen met amputatie blijf hier weg is mijn raad!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid