facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Videokay Braine Le Château

Videokay Braine Le Château

Info

Video & Night Shop



"Idéal pour se dépanner dans des horaires étendus.Tabac, boissons, snacks, loterie, point DHL, large choix de vins, spiritueux, pizzas et plats surgelés, petite épicerie, glaçons,..."
Adres: Rue de la libération, 60, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 02 366 28 38
Stad: Braine-le-Château
Route: Rue de la libération, 60
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terroirs du cru Terroirs du cru 1 km Vertaald door Google Zeer goed adres !! Origineel Très bonne adresse !!
Recensies
Altijd vriendelijk en open wanneer aangegeven staat dat ze open zijn. Nog nooit een probleem gehad !
Ga naar binnen om 2 pakken water te kopen, de verkoper zegt dat ik de flessen zelf uit de koelkast moet gaan halen, ik gehoorzaam, bij de kassa vraag ik om een ​​extra pak water te kopen omdat er niet genoeg flessen in de winkel zijn en daar ... de verkoper vertelt me, het is te laat, ik ben gesloten. Hij wilde me geen extra pakje verkopen. Onbeleefde en onprofessionele jongeman, ik zou hier nooit meer een voet binnen zetten. nacht winkel! Ik heb nog nooit zo'n handelaar gezien!!! Dit is niet de eerste keer dat ik slechte recensies van de verkoper hoor. Als de jongeman een werknemer is, moet de baas zich daar zorgen over maken!
Service ten top, daar stop ik meestal als ik op weg ben naar mijn werk. De verkopers zijn altijd gastvrij en vriendelijk.
Onaangename en onbeleefde verkoper, wil dat ik een ander drankje koop dan degene die ik wil om zijn pakje niet te openen Antwoord: Helemaal niet, u bent een slechte handelaar, dus als u uw artikelen niet eens kent, was het helemaal niet hetzelfde artikel als bulk hieronder. Daarom heb ik het pakket in ontvangst genomen, en volgens mijn wetten tenzij je er niets vanaf weet hebben we het recht om elk item met streepjescode in bulk mee te nemen.. Maar dat verandert niets aan je slechte opleiding en slechte ontvangst van je team iets dat ik volgens de commentaren niet de enige ben die zegt Vriendelijke groeten !
Ik ga er elke week heen en de ontvangst is altijd perfect geweest. Ze helpen me vaak als de winkels gesloten zijn.
Hallo ik kwam op zaterdag 4 juni rond 22.00 uur bij je thuis beleefd maar helemaal niet aardig je bent duur erg duur een advies sluit je aan bij andere nigtshop ben een handelaar ook ik begrijp dat alles duurder wordt maar de 4eur duurder voor 2 kleine flesjes van alcohol dan elders.
Niet erg vriendelijk welkom… Antwoord : Het lijkt me dat je me verwart met een andere klant, want ik ben de kleine dame, die met de 2 DHL-pakketten kwam, die zeker niet voldeden aan de normen voor een retourzending, maar antwoord me en informeer me vriendelijker manier zou meer gewaardeerd zijn geweest… Goeiedag
Altijd welkom, winkel heeft wat ik nodig heb op momenten dat andere winkels niet open zouden zijn
Een aangename stop om drankjes, snoep en … Gemakkelijk parkeren en zeer vriendelijk welkom
Praktisch en superleuk, maar duur, je moet bijna een hypotheek op je huis nemen om een ​​blikje te kunnen betalen humor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid