facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victorias Bruidsmode

Victorias Bruidsmode

Info

Nu in de winkel meer dan 500 exclusieve trouwjurken op voorraad voor minder dan 690 euro. Elk jaar voorzien we honderden vrouwen naar volle tevredenheid van een droom trouwkleed

Adres: pinksterbloemstraat, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011750180
Stad: Neerpelt
Route: pinksterbloemstraat
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:30
Dinsdag: 09:30 - 19:30
Woensdag: 09:30 - 19:30
Donderdag: 09:30 - 19:30
Vrijdag: 09:30 - 19:30
Zaterdag: 09:30 - 19:30
Zondag: 11:00 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: Trouwjurken klein budget, Bruidskleding, Bruidsmode Limburg, Bruidsjurken België, Trouwjurk kopen, Trouwjurk huren België, Bruidsmode Bree, Bruidsjurken outlet
Recensies
1 goede raad,weg blijven daar!! Mijn zus is in augustus getrouwd, zij heeft daar haar trouwgekleed gekocht, alsook wij hebben met 7 mensen daar ons kleed gekocht. Geen enkel kleed was in orde, in de bruidsjurk hing lippenstift mijn zus is altijd gaan passen zonder make up, de onderste laag tule was helemaal op elkaar geklit. Van onze kleren waren de schouderbandjes niet aangepast, lintjes niet omgestikt, kleedjes veel te lang. En dat na 7x passen. We zijn allemaal terug gegaan met ons kleed. Dinsdag ben ik mijn gaan afhalen voor de trouw van mijn stiefzus. Gister trouwde mijn stiefzus, de tule van haar kleed is volledig scheef geknipt, het hemd van de bruidegom zijn ze mee terug geweest, leek net alsof er spaghettisaus op de kraag zat, een gaatje in zijn hemd. Hij heeft een ander hemd gekregen volledig verkreukt. Mijn schouderbandjes heeft ons mama gister weer moeten bijnaaien, mijn pareltjes verlies ik met de hoop. Doopkleedje van onze dochter is door in juli gekocht, ook hier zijn hakken in de tule geknipt. Mijn zoon zijn kostuumpje van de doop komt ook van daar, in de gilet is het etiket uitgeknipt en de broek niet, deze komt van een chinese winkel/ website. Duur voor hetgeen wat in de plaats krijgt.
Top.... ik bekijk de openingstijden op Google + eigen website. Het is open... ga ik naar hun winkel, sta ik voor een gesloten deur en er wordt geen telefoon opgenomen. Heel fijn met de huidige benzine prijzen en als je van Hasselt komt.
Weinig keuze voor mannen en DUUR, gelukkig niets gekocht. Vrouwen hebben allen daar gekocht en hadden allemaal zelfs de bruid! klachten plekken in kleding, niet afgestikt, slecht ingemaakt, ... Zeker geen aanrader, als bruid verdien je beter voor dat geld!!!
Heel vriendelijk en snelle service! Prachtige jurken! Een aanrader voor een jurk binnen budget!
Heel fijn adres. Bazin lacht altijd ! Ons trouwkleed daar gehaald. Prijs is het bewijs ....
Super lieve vrouw!! Staat er echt voor je. Ze is zo relaxed en beantwoord al je wensen. Zeker een aanrader mooie unieke jurken.
Zeer goede service, verkoopster zocht precies wat bij haar paste
Heel mooie jurken tegen even mooie prijzen, vriendelijke mevrouw! Zeker een aanrader
Mijn vriendin had een afspraak hier, gaf haar ideeën aan en kreeg een aantal kleren gepast. Spijtig genoeg bracht de verkoopster zelf geen ideeën aan en toen we in de winkel zelf een beetje rondkeken, werden we op de voet gevolgd door haar, een beetje te benauwend. Bijkomend was de volgende afspraak van een uur later een half uur te vroeg, de verkoopster heeft hen wel gevraagd te wachten maar hierdoor werdeb wij door de verkoopster wel half buitengewerkt.
Toen ik mijn kleed ging afhalen was deze zeer gekreukt, ze is er toen mee naar achter gegaan en heeft me verzekerd dat het gestrekn was voor ze het in de kledingzak deed. Toen ik het wou aandoen bleek dat er niets was aangedaan en moesten we het nog snel zelf zien te strijken en dat is niet gemakkelijk met een trouwkleed en we kregen er natuurlijk ook niet alle kreuken uit. Ook de kwaliteit was niet goed, pareltjes kwamen los en de kant was niet mooi afgewerkt. Ik zou dit zeker niet aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid