facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Victor-y-horses

Victor-y-horses

Info

Perrine Coolsaet (Victor-y-horses) is revalidatietrainster en herschoolt paarden met gedragsproblemen en/of fysieke klachten. Lesgeven is haar passie. In haar lessen streeft ze naar een fit en blij paard én een gelukkige ruiter.

Geschiedenis

We gaan voor een fit en blij paard én een gelukkige ruiter.

Om dat te bekomen verenigen we kennis over anatomie, biomechanica van paard en ruiter, trainingsfysiologie, psychologie van paard en ruiter en vaardigheden in verschillende trainingsmethodes en houding en zit.

Het doel is dat de band, de omgang, de communicatie en het vertrouwen dat je met je paard opbouwt je sportieve, fysieke trainingen versterken. Horsemanship en duurzame training gaan dus hand in hand.

Wij begeleiden met plezier iedereen die een hart voor paarden heeft en het welzijn van zijn paard op de eerste plaats zet. Niveau, ambitie of discipline maakt niet uit.

Adres:
Telefoonnummer: +32496398791
Stad: Baal



op zoek naar gerelateerd: Joker horse simulator kopen, Horse simulator prijs, Horse Simulator België, Zit en houding simulator, Paard simulator, Mechanisch paard, Gedragsconsult paard, Gedragstherapie paarden belgië
Recensies
Vriendelijke en toffe mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid